Starten met een interieur opleiding - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10034
post-template-default,single,single-post,postid-10034,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Starten met een interieur opleiding

Starten met een interieur opleiding

Starten met een interieur opleiding.

Starten met een interieur opleiding. Interieurstyling en -ontwerp is één van de leukste beroepen die er is! De hele dag creatief bezig zijn met de mooiste interieurs adviezen, plattegronden maken, bezig met meubels, kleuren, stoffen en andere materialen die jouw huis je thuis maken! Ben jij van plan ook jouw droombaan achterna te gaan en te starten als interieurstylist? Dan moet je deze blog zeker even lezen en misschien meld je je ook wel aan voor deze mooie opleiding!

Starten met een interieur opleiding

Hou je van verven, klussen en verbouwen

Ben jij altijd bezig om je interieur te veranderen in huis? Hou je van verven, klussen en verbouwen? Maar wil je ook anderen inspireren met je interieur, of anderen advies geven dan is een interieur opleiding echt iets voor jouw. Het inrichten van je eigen interieur is super leuk maar als jij er al jaren van droomt om van jouw interieurpassie je werk te maken, dan moet je zeker eens naar deze opleiding kijken, het Interieur Design Instituut.

Starten met een interieur opleiding

Elke module geeft ontzettend veel informatie

Ik ben nu vijf jaar fanatiek bezig met ons eigen huis verbouwen en inrichten. Toen deze opleiding dit jaar op mijn pad kwam wist ik dat ik hier zeker iets mee wilde gaan doen. Toen ik mij aanmeldde en begon met de opleiding was ik gelijk enthousiast. Deze opleiding bestaat uit 12 modules en bij elke modules krijg je zoveel informatie aangereikt dat je dat als interieurstylist heel goed kan gebruiken. Je leert denken op een bepaalde manier en je wordt uitgedaagd om creatief te zijn, anders te denken en soms buiten je kaders te gaan.

De opleiding geeft je zoveel nuttige informatie dat je er veel energie van krijgt en ermee aan de slag wil gaan. De opdrachten die je per module moet maken zijn uitdagend maar heel goed haalbaar. Ook als je beginnend bent en nog niet zoveel ervaring hebt met interieur adviezen. De docent die je gaat begeleiden tijdens deze studie staat voor je klaar om je door de opleiding heen te helpen en ondersteunen. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een internationaal erkend diploma.

interieurstylist

Mijn ervaring tot nu toe

Ik ben bij module 5 en mijn eerste modules heb ik met een 9 afgerond. Ik ben echt heel erg enthousiast over deze opleiding. Met trots geef ik al veel adviezen aan mijn klanten maar ik leer ik nog elke module bij. Ik vind het ook erg interessant allemaal en ik vind dat elke module goed de verdieping in gaat. Je leert verschillende design stijlen kennen en analyseren. De geschiedenis van design en architectuur komt naar voren. Er is een module plattegrond en aanzicht tekenen. Het ontdekken welke mogelijkheden er zijn in een ruimte en dat op alle mogelijke manieren bekijken maakt me echt blij. Ik ben nu bij de lichtmodule en die vind ik erg belangrijk omdat ik daar zelf nog veel van wil leren. Licht is zo belangrijk om een ontwerp goed uit te laten komen. Als ik een opdracht van een module in heb geleverd kan ik niet wachten om aan de nieuwe module te beginnen, zo interessant en leerzaam.

Interieurstylist

Als interieurstylist voeg je gevoel en sfeer aan een interieur toe. Jij bent een kleur- en materiaalspecialist en hebt een uitstekend inzicht in én gevoel voor esthetiek en sferen. Creativiteit. persoonlijkheid, smaak, gevoel en je eigen stijl pas je toe in je adviezen. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en je luistert ook goed naar wat je klanten graag willen. Deze combinatie zorgt voor een mooi advies zodat mensen blij zijn met hun eigen huis en interieur, na deze opleiding kan je volop aan de slag hiermee!

Starten met een interieur opleiding

TIP: durf te kiezen voor je eigen stijl, de stijl die bij jou past. Een stijl die jij mooi vindt en die jij graag voor jouw klanten wil toepassen. Op die manier ga je namelijk ook juist die opdrachtgevers aantrekken en helpen, omdat zij jouw stijl mooi vinden. Vanuit dat gevoel en die passie is dit werk zoo leuk!!

Jellina Detmar

Starten met een interieur opleiding

Wil je meer informatie over deze opleiding? Via deze link kom je op de home pagina. De Interieur Design opleiding wordt online gegeven en je kan studeren waar en wanneer je wilt op je eigen tempo. Wil jij ook technische en praktische vaardigheden vertalen naar de realiteit, ben je net zo enthousiast als ik meld je dan aan!

Succes,

Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

DIY Plantenbak

3 Tekenen Dat Jouw Huis Niet Optimaal Beveiligd Is 

Geen reactie's

Geef een reactie