3 tekenen dat jouw huis niet optimaal beveiligd is  - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10016
post-template-default,single,single-post,postid-10016,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

3 tekenen dat jouw huis niet optimaal beveiligd is 

3 tekenen dat jouw huis niet optimaal beveiligd is 

3 tekenen dat jouw huis niet optimaal beveiligd is

3 tekenen dat jouw huis niet optimaal beveiligd is. Dieven zijn er helaas nog altijd op uit om kostbare spullen te stelen. Maar hoe voorkom je dat er bij jou thuis wordt ingebroken en dat de inbrekers er vandoor gaan met je dierbare eigendommen? Door ervoor te zorgen dat jouw woning optimaal beveiligd is! Wij leggen je hier de drie tekenen uit waaraan je kunt zien dat dit niet het geval is, zodat je er snel wat aan kunt doen. Met deze slimme tips is zorgeloos en veilig wonen moeiteloos geregeld.

3 tekenen dat jouw huis niet optimaal beveiligd is

1. Je hebt geen alarmsysteem

Gegarandeerde veiligheid in en om huis regel je door het installeren van een modern alarmsysteem. Dankzij een digitale camera met bewegingssensoren zie je gemakkelijk wanneer een ongewenste indringer voor de deur staat, ook wanneer je zelf niet thuis bent. Daarbij zorgt een alarm ervoor dat potentiële inbrekers snel worden afgeschrikt bij een poging tot inbraak,  dankzij een luid alarm. Het werkt ook als afschrikking: dieven zullen het al snel voor gezien houden wanneer ze een camera zien hangen. Heb je geen camera’s hangen? Dan heb je meer kans dat een inbreker een poging waagt.

beveilig je huis

2. De sloten zijn verouderd

Stevige sloten op alle ramen en deuren van de woning zorgen ervoor dat inbrekers veel moeite moeten doen om een huis binnen te komen. Zijn jouw sloten verouderd? Vervang deze dan snel door moderne cilindersloten die moeilijker open te krijgen zijn door inbrekers.  Ook bestaan er tegenwoordig slimme sloten. Met deze elektronische sloten heb je geen sleutel meer nodig om de deur te openen. Via een app op je smartphone open je gemakkelijk de deur. Als finishing touch kun je een inbraakstrip plaatsen. Op die manier zijn jouw deuren zo goed beveiligd dat een inbreker niet snel een poging zal wagen.

beveilig je huis

3. De woning is onvoldoende verlicht

Inbrekers staan er om bekend dat ze het liefst ongemerkt hun gang gaan in het donker. Hierdoor lopen ze minder kans dat iemand ze betrapt. Is jouw woning onvoldoende verlicht? Dan heb je meer kans om ongewenste indringers aan te trekken. Geef jouw huis een bewoonde indruk door altijd een lampje te laten branden, zeker wanneer het buiten donker is. Ook is het een goed idee om de buitenkant van de woning extra te verlichten door lampen met een bewegingssensor te plaatsen. Komt er iemand in de buurt, dan gaat de lamp direct branden. Ongewenste bezoekers voelen zich hierdoor betrapt en zullen het snel op een rennen zetten. 

Ga jij aan de slag om je huis goed te beveiligen? Succes,

Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom! 

Een groen dak van MobiRoof Eco van Mobilane

Voorjaar, tijd voor in de tuin

DIY Plantenbak

Geen reactie's

Geef een reactie