Trendy houten speelgoed - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10452
post-template-default,single,single-post,postid-10452,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Trendy houten speelgoed

Trendy houten speelgoed

Trendy houten speelgoed

Trendy houten speelgoed. Ben je ook zo gek op trendy speelgoed? Je ziet het steeds vaker dat ook kinderkamers heel mooi gestyled zijn maar toch ook functioneel ingericht zijn. Melin heeft nu een prachtige houten Klimboog op haar slaapkamer van Fitwood. Een prachtig en multifunctioneel speelitem voor jonge kinderen. Deze boog is ontworpen om creativiteit en beweging bij kinderen te stimuleren en is een favoriet speelobject geworden in de slaapkamer van mijn dochter Melin.

Klimboog

Klimboog

Melin is dolblij met haar Klimboog en ligt er graag in. Hij wordt geleverd met dikke kussens, waardoor het de perfecte plek is om een boek te lezen, een filmpje te kijken of gewoon te ontspannen. De boog is ook geweldig om spelletjes op te spelen en kan worden aangepast aan elke activiteit. Hij kan zelfs worden gebruikt als schommel, hoe tof!

schommel

Multi-functioneel

Behalve leuk is de Klimboog ook een mooie aanwinst voor elke kamer. Hij wordt geleverd in een reeks mooie kleuren en is zeker een opvallend middelpunt. De boog is multifunctioneel en kan in alle richtingen worden gedraaid, waarbij elke kant zijn eigen unieke eigenschappen heeft.

Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt als klimrek, waardoor kinderen hun grove motoriek en evenwicht kunnen ontwikkelen. Ze kunnen hun balans en coördinatie er mee oefenen. Het is ook mogelijk om de boog te gebruiken als tafel. Zo kunnen de kinderen er met een kleurplaat op tekenen, schilderen of knutselen, waardoor het een uitstekende creatieve uitlaatklep is. Melin en haar vriendinnen houden van tentjes bouwen, en hebben de klimboog al gebruikt als tentje.

Trendy houten speelgoed

Trendy houten speelgoed

Trendy houten speelgoed

Bijzettafel of een boekenplank

Als je het item tegen de muur zet kan de klimboog ook worden gebruikt als bijzettafel of boekenplank. Het is perfect voor het opbergen van speelgoed, en een bijbehorende plank kan worden gebruikt als glijbaan voor nog meer plezier. Met zoveel mogelijkheden is de klimboog geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Bijzettafel

Boeiend speelobject

Boeiend speelobject

Kortom, de klimboog is een veelzijdig en boeiend speelobject dat bij Melin een favoriet is geworden. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een leuk en functioneel cadeau voor kinderen. En een leuk speelitem voor op een kinderkamer of in een speelkamer.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Deze blog is geschreven in samenwerking met Fitwood.

Meer blogs:

BLOG: Verkopen, verhuizen, verbouwen?

BLOG: Beregening voor je gazon

Geen reactie's

Geef een reactie