Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is … - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10280
post-template-default,single,single-post,postid-10280,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is …

Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is …

Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is …

Garagedeuren komen er in vele soorten en maten. Loop eens een rondje bij u in de wijk en u zult dit direct kunnen bevestigen. Garagedeuren kunnen van diverse materiaalsoorten gemaakt worden zoals hout, staal, aluminium, kunststof of metaal. Vooral de onderhoudsarme materialen zijn al jaren ontzettend populair. We verwachten dat dit de komende jaren onveranderd blijft omdat onderhoudsarme garagedeuren vele voordelen met zich mee brengen. In dit artikelen noemen we er een aantal.

Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is …

Voordelen onderhoudsarme garagedeuren

 

Het grootste voordeel van onderhoudsarme garagedeuren wordt al weggegeven in de benaming, de garagedeuren zijn namelijk vrij van onderhoud. Wanneer de garagedeur geplaatst wordt heeft u er vrijwel geen omkijken naar. Weersomstandigheden hebben geen invloed op de deuren, het materiaal kan niet rotten en het hoeft niet opnieuw geschuurd of geschilderd te worden. Dit is voor velen een praktische uitkomst die tijd bespaart. Daarnaast zijn onderhoudsarme garagedeuren een ‘duurzame’ investering wat betreft de levensduur. Door het sterke materiaal profiteert u jarenlang van een goed werkende garagedeur. Tevens zijn onderhoudsarme garagedeuren prijstechnisch aantrekkelijk. Qua aanschafprijs liggen ze veelal een stuk lager dan bijvoorbeeld houten garagedeuren.

Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is …

Geïsoleerde onderhoudsarme garagedeuren

Een productkarakteristiek die ook bij garagedeuren steeds belangrijker aan het worden is: het isolerende vermogen van de deur. In 2022 zijn de energie- en gasprijzen flink gestegen waardoor we minder willen verbruiken. Een goed geïsoleerde garagedeur draagt hieraan bij. Onderhoudsarme materialen zoals kunststof of aluminium hebben van zelfzelf al isolerende eigenschappen. Daarbij worden dit soort garagedeuren vrijwel altijd voorzien van isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenzijde.

Waarom de onderhoudsarme garagedeur zo populair is …

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Binnen de onderhoudsarme garagedeuren zijn openslaande garagedeuren ontzettend populair. Dit vanwege de combinatie van de eerder genoemde voordelen van het onderhoudsarme materiaal en het type deur zelf. Zo bieden openslaande garagedeuren onwijs veel gebruiksgemak voor alle leden van het gezin. Vanwege de brede doorgang kunt u moeiteloos met fiets in de hand de garage betreden of verlaten. Ook de veiligheid van openslaande garagedeuren is optimaal. De garagedeur kan namelijk voorzien worden van een meerpuntssluiting en andere moderne beveiligstechnieken zoals kerntrekbeveiliging.

Meer informatie?

Zou u graag meer willen weten over de diverse eigenschappen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren? Bekijk dan eens de website van openslaandegaragedeuren.com. Hier vindt u veel informatie en voorbeelden van gerealiseerde garagedeuren.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Sustainable Interior

Overweegt U Een Openslaande Garagedeur? Hier Moet U Rekening Mee Houden!

Geen reactie's

Geef een reactie