Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst
10549
post-template-default,single,single-post,postid-10549,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst. Het ontvangen van pakketjes is altijd super leuk. Wij zien altijd uit naar leuke pakketjes, maar blijven we ervoor thuis? Liever niet, want er zijn meer leuke dingen die we graag willen doen. We houden er ook van om met mooi weer een blokje te fietsen of te picknicken met de kinderen. Yes, want er is nu een ideale oplossing voor! Sinds kort hebben wij een videodeurbel en dat is een ideale uitkomst vinden wij, waarom? Ik vertel je er graag meer over!

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Weet je wat er zo fijn is aan ‘mijn werk’ als content creator en als productfotograaf? Ik krijg heel vaak prachtige pakketten binnen via de post. En vaak, betekent heel vaak. Het zou zomaar eens nodig zijn als ik ze allemaal wil ontvangen bij de deur dat ik dan elke dag thuis zou moeten zijn….Maar dat is echt niet haalbaar voor mij!!!

Briefje op de deur hangen is verleden tijd

Bij ons komt het vaak voor dat we niet thuis zijn en dan staat de postbode voor een dichte deur. Om er elke keer een briefje op te hangen vind ik niet zo fijn. Het idee ‘leg het pakketje maar in de papiercontainer’ en de postbode laat het briefje hangen dan kan het pakketje ook weer meegenomen worden door iemand die er geen recht op heeft. Want de postbode heeft het wel bezorgd. Ik vind het helemaal geen fijn gevoel.

Wij wonen sinds kort ook buiten het dorp. We hebben wel buren, maar het is fijn dat de pakketbezorgers niet te ver hoeven te lopen met pakketten. En omdat we buitenaf wonen vind ik het ook wel een fijn gevoel dat de pakketten niet in het zicht komen te staan. Het zou echt zonde zijn als het pakket wordt meegnomen als we niet thuis zijn omdat het pakket in het zicht stond. We denken altijd dat hier nooit dingen worden gestolen of wordt meegenomen maar zeg nooit, nooit toch?!

Met een Zedar V600 videodeurbel hoef ik niet meer thuis te zijn en voelt het veilig. Zodra er wordt aangebeld, krijg ik een melding op mijn smartphone en kan ik via de app van de deurbel zien wie er voor de deur staat. Zo kunnen wij communiceren met de postbode of persoon die voor de deur staat. Ook als we niet thuis zijn. Dit is super handig als ik een pakketje verwacht en niet thuis ben, of net de deur uit wil gaan.

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Via de app communiceren

Via de app kunnen wij de bezorger laten weten waar hij het pakketje het beste kan achterlaten, bijvoorbeeld bij de buren, in de ‘blauwe container’ of in de garage. Het voelt een stuk veiliger want zo hoef ik geen briefjes op te hangen en wordt het ontvangen van onze leuke pakketjes een stuk gemakkelijker. Het geeft de bezorger denk ik ook wel een fijn gevoel want ik kan zelf ook aangeven dat ik in de buurt ben. En ik kan aangeven waar de bezorger het pakket ‘veilig’ neer mag zetten. Door middel van de app kunnen wij op onze smartphone direct praten met de postbode/persoon die voor de deur staat..

app videodeurbel

De videodeurbel installeren

Dit klinkt natuurlijk als muziek in je oren. Maar ben je niet zo’n technicus en denk je, hoe installeer ik dan zo’n ideale videodeurbel? Ook dat is een appeltje-eitje, geloof mij! Dit kan je zelf!

Het is fijn dat de videodeurbel van Zedar makkelijk te monteren is met dubbelzijdige 3M-tape of schroeven. En dat er keuze is tussen een normale beugel en een beugel met een schuine kijkhoek voor verschillende montagemogelijkheden. Het is ook goed om te weten dat de deurbel draadloos kan worden geïnstalleerd of aan de bestaande bedrading van je deurbel kan worden aangesloten.

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Wifi-netwerk via de gratis app

Het is positief dat de deurbel gemakkelijk en snel kan worden gekoppeld aan het wifi-netwerk via de gratis app. Er zijn dus helemaal geen kosten aan verbonden. Dat is echt fijn. Dat je geen abonnement hoeft aan te sluiten, je zit nergens aan vast.

De deurbel kunnen we dus bedienen via onze smartphone en we ontvangen een melding als er iemand aanbelt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij de voordeur. Het is wel belangrijk dat je een sterke Wifi-verbinding hebt een dat de sterkte van het signaal bij de deurbel ook altijd goed is. Maar voor gebruik kan je alles goed gaan testen!

Videobeelden kan je opslaan en terug kijken

Door gebruik te maken van een Micro SD-kaart kun je videobeelden opslaan zonder extra kosten. We kunnen de beelden altijd terugkijken wanneer dat nodig is. Omdat we buitenaf wonen is het ook fijn dat we de beelden hebben om bijvoorbeeld verdachte activiteiten zijn geweest, of wanneer je een belangrijk bezoek is geweest we dit kunnen terug kijken via de app.

Een groot voordeel is ook dat de camera een brede kijkhoek heeft. Zo hebben wij heel goed beeld van de omgeving bij de voordeur en kunnen wij heel goed zien wat er allemaal gebeurd. Daarnaast hoeven we ons ook geen zorgen te maken over slechte weersomstandigheden, aangezien de deurbel waterdicht is en bestand is tegen regen en sneeuw. Dat is toch ook echt ideaal! Ook in het donker kun je zien wie er voor de deur staat dankzij de infrarood nachtzicht functie. Dit maakt de deurbel met camera en wifi een ideale oplossing voor iedereen!

Zedar V600 videodeurbel een ideale uitkomst

Videodeurbel een ideale uitkomst

PS: op deze deurbel zit een anti diefstal schroef, met deze schroef is het onmogelijk om de deurbel te verwijderen. Dus je zal echt je eigen videodeurbel moeten bestellen 😉

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs:

BLOG: Beregening voor je gazon 

Tuintrends 2023

Geen reactie's

Geef een reactie