Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
11090
post-template-default,single,single-post,postid-11090,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje

Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje

Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje

Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje. Een nieuwe huurwoning is natuurlijk super gaaf, maar er komt best veel bij kijken. Van de juiste verzekeringen tot aan het maken van je eigen thuis. Het kan best lastig zijn om een eigen plek te maken door de beperkingen van een huurcontract. Daarom in deze blog tips voor verzekeringen rondom huurwoningen en hoe je ondanks beperkingen toch een fijn plekje kan maken in huis. 

Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje

Regel de juiste zaken bij een verhuizing

Het is natuurlijk geweldig als je een nieuw huisje hebt gevonden om in te gaan wonen. Maar hoe zit het met verzekeringen? Klik voor meer informatie over een woonverzekering. Zo is het natuurlijk essentieel om de juiste verzekeringen af te sluiten voor de nieuwe woning, mocht er onverwachts iets gebeuren. Met een woonverzekering dek je bijvoorbeeld ook ongevallen met spullen die door een verhuizing kunnen ontstaan. Het is fijn om zeker te weten dat alle mogelijke schade aan het bezit in huis is gedekt.

Bekijk wat de regels zijn omtrent jouw huurwoning 

Natuurlijk is het bij het intrekken in een nieuwe huurwoning ook handig om te weten wat de regels precies inhouden. Bij sommige huurhuizen mag je meer aanpassen aan het huis dan bij andere en het is wederom handig om ook voor jouw huurwoning een verzekering af te sluiten. Nu is de vraag: hoe een huurhuis verzekeren?. Hier lees je alles over de mogelijkheden die het beste bij jouw huurcontract passen. 

Alles omtrent een huurwoning en het maken van jouw eigen plekje

Verander de sfeer met tapijten of vloerkleden

Nu het leuke onderdeel van het intrekken van een nieuw huurhuis: de decoratie. Het mag dan wel een huurwoning zijn, maar niks is fijner dan de woning helemaal je eigen paleisje te maken. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die wel mogen en kunnen. Kies bijvoorbeeld voor mooie tapijten of vloerkleden. Zo breng je geen verandering aan het huis zelf, maar creëer je toch een andere sfeer. Kies voor een fijn vloerkleed die een huiselijk gevoel geeft. 

het maken van jouw eigen plekje

Ga voor een echte blikvanger in huis

Soms is het niet nodig om het hele huis opnieuw in te richten. Een echte eyecatcher in huis kan namelijk al ontzettend veel doen. Hiermee kan gedacht worden aan een groot kunstwerk of misschien een opvallend meubelstuk zoals een grote prachtige houten ronde tafel. Door een blikvanger uit te kiezen waar jij helemaal gek op bent, zal het huis helemaal eigen voelen. Deze blikvanger kan dan ook altijd weer mee verhuizen, waardoor het een goede investering blijft.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Multi-Functionele Apparatuur Van EGO Powerplus

Buitenspelen op de Playbase

Onze tuin is een bloeiende oase

Geen reactie's

Geef een reactie