Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10986
post-template-default,single,single-post,postid-10986,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus

Deze zomer genieten wij volop van het prachtige weer en onze schitterende tuin. Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn vorige blogs, werken wij met de hoogwaardige accugeladen apparatuur van EGO Powerplus. Goed materiaal is essentieel voor tuinonderhoud. Hoewel EGO Powerplus zich voornamelijk richt op hoogwaardig accugeladen tuingereedschap, omvat hun collectie ook pareltjes zoals de EGO Power+ Nexus Escape en de EGO Powerplus werklamp. In deze blog zal ik deze twee bijzondere apparaten verder toelichten.

EGO POWERPLUS

Stroomvoorziening tijdens kamperen of een avontuurlijke reis

In onze tuin staat een tent en hebben we een boomhut gebouwd waarin we heerlijk kunnen overnachten. De vraag is dan: hebben we stroom bij de hand?

De Nexus Escape van EGO Powerplus biedt een flexibel vermogen met een maximaal output van 500 watt. Dit maakt het ideaal voor kampeerreizen, strandbezoeken, festivals of thuisgebruik. Het apparaat is compatibel met alle EGO-accu’s, wat het nog veelzijdiger maakt.

Ego power plus

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus

Functioneel en draagbaar

Met een 230V~50Hz stopcontact en twee handige USB-poorten biedt de Nexus Escape een scala aan oplaadmogelijkheden. Persoonlijk ben ik dol op het feit dat ik hem mee kan nemen als we met de kinderen in de tent of in de boomhut slapen. Hiermee laad ik moeiteloos mijn mobiele telefoon op en als de behoefte er is, kunnen ook mijn laptop of camera worden aangesloten. Daarnaast kan ik ons tweepersoonsluchtbed ermee opblazen en mijn geurwolkje van een heerlijk geurtje voorzien. Zo hoef ik niet te werken met een hele lange stroomkabel die weer ergens anders aangesloten moet worden. De mogelijkheid om verlichting aan te sluiten is ook een bijkomend pluspunt, vooral voor die gezellige avonden voor de tent of in de boomhut. De compacte afmetingen en het lichte gewicht maken hem bijzonder draagbaar. Je stopt hem gemakkelijk in je tas of rugzak en je bent altijd voorbereid op onverwachte stroombehoefte.

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus!

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus

Multi-functionele Apparatuur van EGO Powerplus

EGO POWER

Een werklamp is ook erg belangrijk

Of je nu een ervaren professional bent in de bouwsector of gewoon thuis klusjes doet, de juiste verlichting is van onschatbare waarde. Een goede werklamp is cruciaal voor een klus, maar ook handig wanneer we in de tent of boomhut verblijven. Jan houdt van nachtvissen en gebruikt deze lamp zelfs daarvoor. Zo ziet hij de dobber goed en kan hij zo lang vissen als hij wil. Deze veelzijdige werklamp van EGO Powerplus is perfect geschikt voor sfeerverlichting, werkverlichting en het verlichten van grote oppervlakken.

Ook zijn we ons huis aan het verbouwen en hierbij is een goede werklamp ook belangrijk. Een goede werklamp zorgt voor voldoende en goed verdeeld licht, waardoor je alle details van ons werk goed kunnen zien. Als we nu binnen of buiten klussen, deze werklamp kan in verschillende omgevingen worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Dit maakt het veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten taken. Verven, lampen ophangen, of andere werkzaamheden deze lamp kunnen we bij elke klus goed gebruiken.

De kwalitatieve werklamp van EGO wordt gekenmerkt door zijn vermogen om een krachtige, goed verdeelde lichtstraal te produceren. De maatstaf hiervoor is het aantal lumen. Hoe hoger het lumengetal, hoe sterker de verlichting. Dit is van cruciaal belang bij precisiewerk waarbij elk detail telt. De handige draagbare werklamp van EGO heeft instelbaar vermogen tot 10.000 lumen. Je kan de lichtsterkte aanpassen aan 5 helderheid instellingen. De verstelbare panelen zorgen voor een lichtsterkte in 360 graden. Hoe handig is dit je kan dus de gehele ruimte verlichten zonder dat je elke keer je bouwlamp hoeft te verplaatsen.

EGO WERKLAMP

LAMP EGO

Meer dan alleen Verlichting

Een goede werklamp moet niet alleen krachtig zijn, maar ook efficiënt met energie omgaan. LED-technologie is hierbij de gouden standaard. LED-lampen produceren helder licht en gaan aanzienlijk lang mee, waardoor je dezelfde lampen kan houden. De EGO Powerplus werklamp gaat verder dan alleen verlichting. Deze heeft ook extra functies zoals oplaad mogelijkheden voor apparaten, verstelbare lampenkoppen en een geïntegreerde handgreep voor gemakkelijk transport. Je kan er ook nog voor kiezen om de lampenkoppen apart van elkaar te laten schijnen. Deze extra’s maken toch een verschil in efficiëntie en gebruiksgemak.

lamp

Ik kan deze geweldige gadgets echt van harte aanbevelen!

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Buitenspelen op de Playbase

Onze tuin is een bloeiende oase

Suppen en genieten van de natuur

Geen reactie's

Geef een reactie