Suppen en genieten van de natuur 
10779
post-template-default,single,single-post,postid-10779,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Suppen en genieten van de natuur 

Suppen en genieten van de natuur 

Suppen en genieten van de natuur

Suppen en genieten van de natuur. Afgelopen dagen hadden we natuurlijk prachtig weer in Nederland en hopelijk blijft dit ook nog even. Wat is er dan leuker om te gaan suppen. Suppen is een goede workout en ook ontzettend leuk om te doen. Wanneer ik op mijn supboard stap voel ik meteen ontspanning zo lekker op het water, wat fijn om aan het water te wonen. Ik geniet heerlijk van de rust op het water en de vogels om mij heen. Lees je mee?

suppen

Wat is suppen?

Suppen, ook wel stand-up paddling genoemd, is een activiteit waarbij je op een groot surfboard staat en jezelf voortbeweegt met behulp van een peddel. Het is een veelzijdige sport die je op verschillende wateren kunt beoefenen, zoals meren, rivieren en zelfs de zee. Naast dat het ontspannend is, biedt suppen ook tal van gezondheidsvoordelen. Het verbetert je balans, versterkt je spieren, bevordert je conditie en kan zelfs helpen bij het verbranden van calorieën. Ik ben al fanatiek aan het suppen en echt enthousiast, jij ook?

Ik vind het fijn dat je tijdens het suppen kunt genieten van de rust en de natuur om je heen. Het water biedt een rustige omgeving waarin je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het geluid van de golven, de frisse lucht en het uitzicht op de omgeving zorgen voor een kalmerende ervaring. Het is ook prachtig om vogels en andere dieren in hun natuurlijke omgeving te zien terwijl je over het water supt. Onze boards zijn van MOAI.

Suppen en genieten van de natuur 

Verschillende soorten supboarden

MOAI Boards heeft veel verschillende soorten supboarden, van beginners tot gevorderde gebruikers. Of je nu liever rustig aan suppt of een snellere route neemt, voor iedereen is dit een leuke uitdaging.  Sommige mensen willen liever een ontspannen en kalme supsessie, waarbij ze genieten van de omgeving en de rust op het water. Anderen houden van een meer intensieve en uitdagende workout, waarbij ze hun snelheid en uithoudingsvermogen opbouwen. Het mooie van suppen is dat het aanpasbaar is aan verschillende stijlen en behoeften, dus je kunt de ervaring aanpassen aan wat het beste bij jou past.

Het is belangrijk om je eigen niveau en uitdaging in overweging te nemen bij het bepalen van de snelheid en intensiteit van je supsessie. Als beginner is het misschien verstandig om rustig aan te beginnen en je vertrouwd te maken met het suppen voordat je hogere snelheden probeert te bereiken. Naarmate je meer ervaring opdoet en je comfortabeler voelt op het water, kun je geleidelijk aan je snelheid en intensiteit verhogen als je dat wilt.

MOAI Boards

Suppen en genieten van de natuur 

Welk board past bij jouw?

Het Moai 10’6 allround SUP board is een veelzijdige board, omdat het geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren suppers. Hier supt Déjan op, en dat gaat heel goed. De stevigheid, stabiliteit en wendbaarheid van het board zorgen voor een comfortabele ervaring op het water. Het board wordt geleverd met een mooie, handige MOAI trolleyrugzak, maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op te bergen. Je kunt de MOAI 10’6 SUP ook als kajak gebruiken door een MOAI kajakzitje op het board te bevestigen en het te gebruiken in combinatie met een MOAI kajakpeddel. Of als je met meerdere personen op één board wilt suppen, of samen met je hond. Echt zo gezellig!

MOAI

MOAI suppen

Limited Edition Touring SUP

Wij, Jan en ik hebben gekozen voor de MOAI 11’6 en 12’6 Limited Edition Touring SUP. Dit zijn ideale boards voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt en al een basis heeft met suppen. Geschikt voor de sportieve en gevorderde gebruiker. Een goede balans is wel een must om te hebben. Deze boards zijn echt prachtig van kleur, samen met de handige elastieken voor bagagebevestiging of een goede drinkbeker, maken ze aantrekkelijk en praktisch. Heb je wel een goede stabiliteit en balans? Doordat het board lichter en krachtiger is kun je op deze boards sneller suppen. Ook deze boards worden geleverd met een prachtige MOAI trolleyrugzak. En het handvat in het midden van het board zorgt ervoor dat je het board makkelijk naar het water en terug kunt tillen.

Suppen en genieten van de natuur 

MOAI BOARD

Kids Board

Het MOAI Kids Board 8’2 is het perfecte SUP board voor Déjan en Melin. Echt dit board is speciaal ontworpen voor kinderen die graag plezier maken op het water. Wanneer we gaan suppen willen beide kinderen altijd graag mee en ze kunnen hun eigen supboard gemakkelijk dragen. Het bananenontwerp samen met het draakje ziet er stoer uit. Ik ben ook onder de indruk van hoe onze kinderen het board tijdens het suppen al goed kunnen draaien in het water. Ook eraf springen vinden ze heerlijk en ze klimmen er met gemak ook weer op. Dit laat zien dat het board gebruiksvriendelijk en geschikt is voor jonge suppers.

MOAI KIDS board

suppen MOAI

Geschikt voor iedereen

De Moai Boards zijn zeker een goede optie voor verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Het is altijd belangrijk om te controleren of het board voldoet aan je specifieke behoeften en voorkeuren voordat je een aankoop doet. Suppen is heel toegankelijk voor mensen van verschillende leeftijden en fitnessniveaus. Zowel beginners als ervaren sporters kunnen deelnemen en genieten van de activiteit, dat vind ik heel fijn. Het is een laagdrempelige manier om in beweging te komen en te genieten van het water. Samen met vriendinnen het water op gaan is gezellig, ook als iemand nog nooit gesupt heeft is het een leuke uitdaging.

camping

Dus pak je supboard en geniet van de prachtige natuur en het heerlijke weer terwijl je ontspant op het water. Veel plezier met suppen en blijf genieten van de rust en schoonheid van de omgeving!

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Kamperen in eigen tuin

Vogels spotten genieten van de natuur

 

Geen reactie's

Geef een reactie