kamperen-in-eigen-tuin
10677
post-template-default,single,single-post,postid-10677,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kamperen in eigen tuin

Kamperen in eigen tuin

Kamperen in eigen tuin

Kamperen in eigen tuin. Sinds wij in ons nieuwe huis wonen genieten wij elke dag van het buiten leven. Onze kinderen zijn ook ontzettend graag buiten. Springen op de trampoline, vissen in de vijver en in de vaart, lekker bootje varen, heerlijk. Om deze zomer nog meer te gaan genieten van onze tuin en het samenzijn met onze kinderen wilden wij graag een mooie belltent, Sibley 500 ProTech in onze tuin opzetten.

Kamperen in eigen tuin

Genieten van de natuur

Kamperen in eigen tuin lijkt ons geweldig, vooral met onze kinderen. Lekker van de natuur genieten zonder ver te hoeven reizen. Ook voor Déjan en Melin is kamperen in eigen tuin een avontuur. Toen Jan en ik de belltent binnen kregen van CanvasCamp konden we niet wachten om hem op te zetten. Wij hebben gekozen voor de Sibley 500 ProTech van CanvasCamp. Het verraste ons dat de belltent makkelijk met zijn tweeën op te zetten is. Als je goed het grondzeil neerlegt weet je welke ruimte de tent nodig heeft een zo kun je de belltent goed opzetten.

CANVASTENT

Omdat wij een prachtige grote tuin hebben willen wij graag onze tent buiten laten staan voor het liefst de hele zomer. De Sibley 500 ProTech is gemaakt van stevig materiaal en volledig voorzien van muggengaas. Deze tent is gemaakt van katoen en resistent tegen een hevige regenval, UV en schimmel. Na verloop van tijd dient de tent wel ‘her’ behandeld te worden. Zodat je er dan jaren plezier van blijft houden! Doordat wij onze tent graag veel willen gebruiken en buiten willen laten staan vinden wij het belangrijk dat de tent goed door kan ademen ook als het heel warm wordt.

Kamperen in eigen tuin

canvastent belltent

Kamperen in eigen tuin

In de tent slapen

Het is voorjaar maar in de nachten is het nog erg koud buiten. Toen de tent in de tuin stond wilden de kinderen er ook wel heel graag in slapen. Ondanks de kou, Déjan en Melin waren zo enthousiast en wilden heel graag kamperen. Ze sleepten al hun knuffels naar de tent en ook al het beddengoed en de kussens. Wat fijn is dat deze tent heel veel ruimte heeft. Als je er een tweepersoonsbed in legt dan is de tent nog lang niet vol. Als we met zijn vieren in de tent willen slapen kan dat makkelijk. In deze belltenten passen gemakkelijk 2 tweepersoonsmatrassen of 8 personen op slaapmatjes.

Kamperen in eigen tuin!

Kamperen in eigen tuin jellina detmar

Kamperen in eigen tuin jellina detmar..

Quality tijd met je kinderen

Kamperen in de tuin is een geweldige manier om tijd samen door te brengen met ons gezin. Kamperen in de eigen tuin is ook leuk om samen de tent lekker in de richten en onze kinderen spelen overdag ook in de tent.  Ze zijn lekker in een vertrouwde omgeving, dicht bij huis en we kunnen erin slapen wanneer we willen!

Quality tijd met je kinderen

CanvasCamp belltent

TIPS

Ik wil nog wel even wat tips met je delen!

Leg onder je mooie tent een grondzeil. Deze kan gebruikt worden om het oorspronkelijk grondzeil van uw belltent te beschermen tegen beschadigingen en sterke bevuiling. Op deze manier kan je voorkomen dat u na elke kampeertrip moet schuren om al het vuil van het grondzeil van uw belltent te verwijderen.

Om de kou buiten te houden, kunnen je overwegen om extra isolatie te gebruiken. Wist je dat er speciale isolatiematten en -dekens beschikbaar die op de grond kunnen worden geplaatst en warmteverlies kunnen verminderen. Daarnaast kun je dikke dekens of slaapzakken gebruiken om warm te blijven tijdens het slapen.

Met deze voorzorgsmaatregelen kunnen jullie comfortabel kamperen, zelfs tijdens koudere nachten in het voorjaar. Het kan ook nuttig zijn om de weersvoorspelling in de gaten te houden en, indien nodig, flexibel te zijn met jullie kampeerplannen om de beste ervaring te garanderen. Veel plezier met kamperen in jullie eigen tuin en het genieten van de natuurlijke omgeving met jullie kinderen!

Waardevolle gezinsmomenten

Bovendien zorgt kamperen echt voor waardevolle gezinsmomenten en helpt het om een liefde voor de natuur en het buitenleven te ontwikkelen die we allemaal ons hele leven kunnen koesteren.

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Vogels spotten genieten van de natuur

Bouwen van een boomhut

Zedar V600 Videodeurbel Een Ideale Uitkomst

 

Geen reactie's

Geef een reactie