Sporten in eigen tuin op de Playbase
10748
post-template-default,single,single-post,postid-10748,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Sporten in eigen tuin op de Playbase. Als sportdocente, fanatiek sportster en liefhebber van het buitenleven vind ik het heel belangrijk dat onze kinderen ook lekker veel bewegen. En wat is er nou fijner om dat thuis te kunnen doen in eigen tuin. Het is belangrijk dat je als ouders waarde hecht aan het belang van lichaamsbeweging en buitenactiviteiten voor kinderen. Lees je mee?

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Duurzaam speelitem

Sinds vorige week hebben wij de mooie PlayBase van BERGtoys in onze tuin staan. De BERG PlayBase is een veelzijdig en compleet speeltoestel voor de tuin, waarbij fitness, sport, spelen en ontspanning worden gecombineerd. Het zwarte frame geeft een stijlvolle uitstraling en belooft duurzaamheid op de lange termijn. Het idee om je buiten gym snel om te bouwen tot een speeltoestel vind ik ook echt ideaal.

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Buiten spelen is zo een feestje

Door kinderen aan te moedigen om thuis actief te zijn, kunnen ze plezier hebben, gezond blijven en de voordelen van beweging ervaren. En hoe leuk is het ook om samen met de kinderen te basketballen of even een potje boxen. De boxhandschoenen en de basketbal worden bij ons nu elke dag gebruikt. Ook over het hele rek klimmen en eraan hangen, met de Berg Playbase kan het allemaal. Je kan je Playbase binnen no-time ombouwen van gym naar klimrek, of hang na je workout eenvoudig een hangmat op om lekker uit te rusten.

Sporten in eigen tuin op de Playbase

boxen

BERGTOYS

BERG TOYS

Manier van plaatsen

Het is geweldig dat de BERG PlayBase een eenvoudige en stevige plaatsing heeft zonder dat er beton nodig is. Het enige wat je nodig hebt voor het plaatsen van dit speeltoestel is een waterpas en een schep. Hoewel de installatie zonder beton handig is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de BERG PlayBase nog steeds stevig en stabiel in de grond verankerd wordt. Wij hebben eerst een zandbed gemaakt en daar het frame opgezet.  Controleer of het onderframe voldoende stabiliteit biedt en dat het toestel niet wiebelt of verschuift tijdens het gebruik.

Berg plaatsing

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Berg plaatsing

Samen sporten

Tijd doorbrengen met de kinderen door samen te sporten en te bewegen is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om een sterke band op te bouwen en gezonde gewoonten te bevorderen.  Wij vinden het fijn dat ze vooral in het voorjaar en de zomer veel tijd buiten doornemen. En op deze manier stimuleren we dat enorm. Het belangrijkste is wel dat ze plezier hebben in het bewegen en sporten, en dat hebben onze kinderen zeker. Déjan is heel fanatiek en wil het liefst elk spel winnen. Melin is nog wat jonger en kleiner dus die laten we af en toe winnen 😉

Klimrek BERG

PLAYBASE

Sporten in eigen tuin op de Playbase!

verbondenheid en gezelligheid

BERG TOYS PLAYBASE

Verbondenheid en gezelligheid

Heerlijk om zo quality time te hebben met onze kinderen. We moedigen elkaar aan en communiceren tijdens het sporten. Dit zorgt voor verbondenheid en gezelligheid. Het belangrijkste is om de tijd samen te waarderen en te genieten van het bewegen in de frisse lucht. Door samen te sporten, versterk je dit zeker!

1Reactie
  • BERG Toys
    Geplaatst op 08:57h, 06 juni Beantwoorden

    Bedankt voor dit mooie artikel en de nog mooiere fotos! Nog heel veel (sportieve) momenten gewenst op de #BERGPlayBase

Geef een reactie