Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber
10817
post-template-default,single,single-post,postid-10817,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber

Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber

Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber

Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber. Ik zit veel achter mijn computer en in mijn werk zijn foto’s heel belangrijk. Foto’s zijn waardevol, ook in mijn privé leven en ze zijn een kostbare herinnering. Of het nu gaat om productfoto’s voor bedrijven, foto’s die in mijn blogs staan, dierbare familie shoots of spontane momenten met vrienden.  Mijn foto’s vertellen verhalen en zijn van super belangrijk. Daarom wil ik ze graag ergens veilig opslaan en er een back-up van maken. Dit het liefst op een makkelijke en veilige manier en die heb ik gevonden, lees je mee?

Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber

Veilig opslaan met de Amber

Sinds kort werken mijn PC en telefoon samen met de persoonlijke cloud apparaten Amber X en AmberPRO. Hiermee worden al mijn foto’s, video’s en bestanden veilig en beschermd opgeslagen. Deze twee persoonlijke cloud apparaten bieden de mogelijkheid om grote hoeveelheden foto’s veilig en gemakkelijk op te slaan. In vergelijking met andere opslagmedia, zoals een USB-stick, biedt een harde schijf aanzienlijk meer capaciteit en betrouwbaarheid. Met deze moderne harde schijven kan ik terabytes aan foto’s opslaan. En de back-up wordt actief zodra ik een nieuw bestand opsla op mijn PC of een foto maak met mijn telefoon. Hier hoef ik niks voor te doen en dat is erg fijn.

Belangrijke gegevens opslaan op een harde schijf van Amber

AMBER PRO

Georganiseerd werken

Het hebben van voldoende opslagruimte voor mijn foto’s is geweldig. Ik werk zelf altijd erg georganiseerd. Met de juiste mappenstructuur en bestandsnamen kan ik ook makkelijk door mijn collecties bladeren en specifieke foto’s snel terugvinden. Een ander voordeel van het hebben van een harde schijf met voldoende opslagruimte is de mogelijkheid om back-ups te maken van je foto’s. Het verlies van kostbare foto’s door een technisch defect, diefstal of onvoorziene gebeurtenissen zou echt verschrikkelijk zijn. Doordat de Amber regelmatig back-ups maakt zorg ik ervoor dat je foto’s veilig zijn, zelfs als er iets met mijn laptop of telefoon gebeurt.

harde schijf van Amber

De Amber iX-app

De twee persoonlijke cloud apparaten Amber X en AmberPRO werken via de iX app. Deze app kun je op je PC en telefoon installeren. Met deze gratis Amber iX-app voor zowel mobiel als desktop heb je overal toegang tot je foto’s. En dat is juist voor mijn werk echt ideaal! Als ik nu onderweg ben kan ik zowel met mijn telefoon en laptop overal mijn bestanden en foto’s gemakkelijk openen en bekijken.

Ik kan nieuwe foto’s probleemloos importeren, bewerken en delen zonder je zorgen te hoeven maken over ruimtegebrek. Het bespaart me onwijs veel frustratie van het constant moeten opruimen en verwijderen van foto’s om ruimte vrij te maken. Daarnaast biedt de app synchronisatiemogelijkheden. Als ik bijvoorbeeld wijzigingen aanbreng in mijn foto’s of nieuwe foto’s toevoeg, worden deze automatisch gesynchroniseerd met alle apparaten. Dit betekent dat je ik altijd toegang heb tot de meest recente versie van mijn bestanden, ongeacht welk apparaat ik gebruik.

Amber iX-app

jellina detmar

Snel foto’s delen en bekijken

Nog een onwijs groot voordeel is dat de app is de mogelijkheid heeft om foto’s te streamen. Dit betekent dat ik de foto’s direct kan  bekijken zonder ze eerst te hoeven downloaden. Dit is vooral handig als ik opslagruimte wil besparen op mijn telefoon of als ik op Instagram of Pinterest snel een foto wil delen of bekijken.

harde schijf AMBER

Verlies geen belangrijke documenten en foto’s meer

Kortom, twee harde schijven met voldoende opslagruimte en essentieel voor het veilig bewaren, organiseren en back-uppen van je waardevolle bestanden en foto’s. Het biedt je de rust dat je herinneringen beschermd zijn en de flexibiliteit om te blijven, bestanden veilig bewerkt en opslaat, om te fotograferen en genieten van het vastleggen van nieuwe momenten. Ook biedt de gratis Amber iX-app een scala aan handige functies om je foto’s te beheren, beschermen en delen. Het maakt niet uit waar je bent of welk apparaat je gebruikt, je hebt altijd toegang tot je foto’s en de mogelijkheid om ze te beheren op een manier die bij jou past.

Via deze link mag ik jullie 15%korting aanbieden met mijn kortingscode R64UMWS  op een AMBER product naar keuze!

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Meer blogs,

Suppen en genieten van de natuur

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Je tuin onderhouden met EGO PowerPlus

Geen reactie's

Geef een reactie