Je tuin onderhouden met Ego PowerPlus
10795
post-template-default,single,single-post,postid-10795,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Je tuin onderhouden met EGO PowerPlus

Je tuin onderhouden met EGO PowerPlus

Je tuin onderhouden met EGO PowerPlus

Je tuin onderhouden met EGO PowerPlus. Wij genieten zo van onze tuin met al het groen om ons heen. Lekker buiten aan de slag en kijken naar alles wat groeit en bloeit. Sinds wij in ons nieuwe huis wonen, zijn wij veel meer buiten. Bezig zijn in de buitenlucht samen met elkaar is echt heel fijn. Maar om die grote tuin zo mooi te houden heeft hij wel onderhoud nodig. Er zijn veel tuinklussen die moeten worden uitgevoerd en hierbij hebben we goed tuingereedschap nodig. Het juiste tuingereedschap zorgt ervoor om de klussen efficiënt en effectief uit te voeren. In mijn blog vertel ik hierover, er zijn essentiële tuingereedschappen die handig kunnen zijn bij het onderhouden van een prachtige tuin. Lees je mee?

accutuinmachines

Accutuinmachines EGO powerplus

Sinds kort mogen wij in onze tuin gebruik maken van de accutuinmachines van EGO. EGO’s accutuinmachines zijn specifiek ontworpen om tuinieren mogelijk te maken zonder uitstoot van schadelijke stoffen en met minimale geluidsoverlast. Tuinmachines van EGO werken op een accuplatform in plaats van een verbrandingsmotor. Dit betekent dat er tijdens het gebruik geen uitlaatgassen worden uitgestoten, wat bijdraagt aan een schonere en gezondere omgeving. Deze accutuinmachines produceren aanzienlijk minder geluid en dit zorgt voor een rustigere en meer vredige tuinervaring voor ons.

We genieten dus nu van tuinieren zonder het lawaai. Ze zijn ook licht in gewicht en gemakkelijk te hanteren. Bij vele apparaten zit er ook een lus bij die ervoor zorgt dat je via deze band het apparaat kan dragen tijdens gebruik. Alle apparaten zijn snoerloos, dit is hun kracht en ze werken met een accu. Deze accu is uitwisselbaar met alle EGO machines, echt top!

Je tuin onderhouden met Ego PowerPlus

Je tuin onderhouden met Ego PowerPlus

Je tuin onderhouden met Ego PowerPlus accu

Variërend van grasmaaiers en grastrimmers tot heggenscharen of bladblazers

Het assortiment van EGO is variërend van grasmaaiers en grastrimmers tot heggenscharen of bladblazers. Het biedt een brede keuze aan accutuinmachines voor verschillende tuinklussen. Ook de multitoolset van EGO blijkt een uitstekende keuze te zijn als je op zoek bent naar een veelzijdige gereedschapsset.

De EGO multitool PH1400E basismachine is het hart van de multitoolset. Het is een veelzijdig en krachtig gereedschap dat geschikt is voor verschillende tuinklussen.

Je tuin onderhouden met Ego PowerPlus!

ego powerplus

EgopPowerPlus

Veelzijdigheid

Deze basismachine is ontworpen om verschillende taken aan te kunnen. Wanneer je er een grastrimopzetstuk op zet kan je het gras trimmen en de randjes van het gazon afwerken. Wanneer je dan wisselt voor de heggenschaar kan je je heg snoeien.

Maar op het apparaat kunnen nog veel meer opzetstukken zoals een rolbezem, een grondfrees of een snoeizaag. Je kan er dus veel meer klussen mee doen zoals zagen van takken, het omzetten van grond en het schoonmaken van het terras. Dit maakt het een handig hulpmiddel om meerdere klussen met één apparaat aan te pakken.

Zo is de aanschaf van de multitool voordelig aangezien je op de basis meerdere apparaten erop kunt zetten. Dus wanneer je de basismachine aanschaft hoef je daarnaast alleen maar de andere apparaten los te kopen. Ideaal is het ook als je al je gereedschap weer wilt opbergen, lekker ruimtebesparend.

Met de EGO multitool kan je meerder tuinklussen uitvoeren, met één enkele set. Je kan dan dus efficiënter werken met 1 set die je hebt aangeschaft. De set wordt geleverd met een snellader, waarmee je de accu in 30 minuten volledig kunt opladen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je snel weer aan de slag kunt gaan. De ledindicator op de accu maakt het eenvoudig om de laadstatus te controleren, zodat je altijd weet hoeveel stroom je nog hebt en hoelang de accu nog moet opladen. Het gebruik van accu-aangedreven gereedschap biedt verschillende voordelen, waaronder draadloos werken.

multitoolset ego

multitoolset ego.

ego multitool

Grasmaaier

Heb je een tuin waar je veel gras hebt kijk dan ook eens bij de grasmaaiers. Wij maaien ons gras met de LM2135E-SP. Een heerlijke grasmaaier die van alle gemakken is voorzien. De LM2135E-SP maaier heeft een maaibreedte van 52 cm en wist je dat dat ideaal is voor zowel precies maaiwerk als grotere en bredere gazons? Door de breedte heb je minder tijd nodig hebt om het hele gazon te maaien. Deze maaier is zelftrekkend, wat betekent dat hij zichzelf voortbeweegt en het maaien gemakkelijker maakt. Er zit ook een krachtige accu bij, die heeft voldoende vermogen om 100 m2 te maaien en hij is binnen 60 min weer opgeladen. Heerlijk om zo het gras te maaien bij mijn moestuin en bij het riet.

EGOPOWERPLUS grasmaaier

EGO grasmaaier

grasmaaier

Duurzame toekomst

Door te kiezen voor de accutuinmachines van EGO, kun je actief bijdragen aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd genieten van een plezierige tuinervaring. Neem je ook een kijkje op de website?

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Meer blogs,

Suppen en genieten van de natuur 

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Kamperen in eigen tuin

Geen reactie's

Geef een reactie