Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken? - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10922
post-template-default,single,single-post,postid-10922,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

Probeer suppen! Peddelsurfen, ook wel suppen genoemd, is een watersport waarbij een surfplank en een peddel worden gecombineerd. Peddelsurfers staan op een supboard en bewegen zich staand voort door gebruik te maken van de peddel. Suppen is niet alleen een goede workout, maar ook ontzettend leuk om te doen. Een van de belangrijkste aspecten van suppen is het behouden van balans. Ben je ook zo gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

Genieten op je supboard

In de drukke wereld van vandaag, waar hectische schema’s vaak de boventoon voeren, is het cruciaal om tijd vrij te maken voor onszelf. Het is een uitgelezen kans om te genieten wanneer je op je supboard stapt. Terwijl je staat op een prachtig wateroppervlak, omringd door de natuurlijke pracht, is het gemakkelijk te begrijpen waarom SUP zo populair is geworden als een manier om quality time met jezelf door te brengen. Deze betoverende activiteit biedt de gelegenheid om op te laden, te ontspannen en te genieten van een oase van rust

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

MOAI

Wij, Suppen met mooi weer op de prachtige sportieve Sups van MOAI! MOAI is een merk uit Nederland. Ontworpen in Nederland, geïnspireerd door de mensen uit Polynesië die de kunst van het paddleboarden hebben uitgevonden.

Suppen begint aan de waterkant, waar je een prachtig uitzicht hebt op het kalme water en vaak een schitterende lucht. Het gevoel wanneer je op het paddleboard staat, het zachte schommelen van het water onder je en het ritme van elke peddelslag, komen samen om een meditatieve ervaring te creëren. De wereld om je heen lijkt dan te vertragen terwijl je over het wateroppervlak glijdt.

MOAI...

MOAI

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken?

Connectie met de natuur

Ben je gemotiveerd om buiten het avontuur op te zoeken? De ervaring van suppen omvat ook de connectie met de natuurlijke wereld om je heen. Je wordt omringd door het geritsel van bladeren, het geluid van vogels en het zachte kabbelen van het water tegen de plank. Bij elke peddelslag voel je een energie tussen je lichaam en de elementen. Je gedachten drijven al snel vrij rond en je wordt verlicht van de gebruikelijke stress van het dagelijks leven. Dit voelt als een ontsnapping, waarbij je kunt nadenken en troost kunt vinden in de schoonheid van het moment. Het geeft een gevoel van rust en voldoening.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om te ontspannen, je te heroriënteren en te genieten van de schoonheid van je omgeving, dan wordt SUP ten zeerste aanbevolen. Bij MOAI hebben ze voor zoveel verschillende boards dat iedereen hier het plezier van kan ervaren.

MOAI BOARDS!

SUP-boarden van MOAI

De SUP-boarden van MOAI kunnen zowel door beginnende als gevorderde suppers worden gebruikt. Ze zijn zeer stevig, stabiel en wendbaar. De supboarden zijn opblaasbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. Er zit ook een handige MOAI trolleyrugzak bij. Dit is ook handig als je op vakantie gaat, zelfs naar het buitenland, omdat je hem gewoon kunt meenemen. Het handvat in het midden van het board zorgt ervoor dat je het gemakkelijk naar het water en terug kunt tillen, zodat je het niet elke keer hoeft leeg te laten lopen en je ervoor kunt kiezen om het opgeblazen te laten. Een ander leuk detail is dat er zowel aan de voor- als achterzijde elastieken zijn om bagage aan te bevestigen. Als je van plan bent om wat langer te gaan suppen, kun je dus van alles meenemen.

De Moai 10’6 kan in combinatie met de kajakstoel en peddel worden omgetoverd tot een kano. Het MOAI Kids Board 8’2 is ontworpen voor kinderen die graag plezier maken op het water. Neem eens een kijkje op de website www.moaiboards.com om hun diverse en mooie selectie sup-boards te bekijken.

Succes, en geniet van het mooie weer de aankomende weken!

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Meer blogs,

Onze tuin is een bloeiende oase

Suppen en genieten van de natuur

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Geen reactie's

Geef een reactie