Droomgeuren in de badkamer - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10082
post-template-default,single,single-post,postid-10082,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Droomgeuren in de badkamer

Droomgeuren in de badkamer

Droomgeuren in de badkamer

Droomgeuren in de badkamer. Heb jij je badkamer prachtig gestyled? Is je badkamer een ruimte waar je heerlijk tot rust kan komen? Naast dat een badkamer voornamelijk een praktische ruimte is, mag je badkamer  gezien worden! Stijl je badkamer met mooie accessoires en heerlijke parfum geurtjes in de mooiste potjes, lees je mee!

Droomgeuren in de badkamer

Meer dan alleen parfum

Hebben jullie al jaren één favoriete geur of heb je net als mij meerdere favoriete geuren? Ik merk dat ik wel vaak jarenlang dezelfde favorieten heb, maar dan bij elke gelegenheid een ander geurtje gebruik. Éen geur voor naar mijn werk, een andere geur voor de fijne thuis-weekenden en weer een ander geurtje voor als ik een leuk uitje heb gepland. Ik ben niet alleen ontzettend fan van lekkere geurtjes, maar soms nog meer van de flesjes waar het inzit! Het ene flesje is nog mooier dan de ander.

Bij parfumdreams kun je naast je favoriete geur ook alle andere beauty producten vinden. Ik hou ervan om alles bij één dezelfde winkel te kunnen vinden, gezichtsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, maar ook makeup.

bathroom ideas

Geuren roepen herinneringen op

Toen ik deze tekst las moest ik gelijk denken aan de geuren van mijn oma. In de kasten van mijn oma lagen vaak geurzakjes en zeepjes om haar kleding en ook beddengoed fris te houden en een fijne geur te geven. Deze geuren kom ik nu jaren later nog weleens tegen en brengen me dan onmiddellijk terug naar de fijne herinneringen van mijn oma. Ditzelfde hebben we natuurlijk ook met parfum. Bij een bepaalde geur moet je aan iemand denken of de geur brengt je terug naar een vakantie of gebeurtenis. Bij parfumdeals hebben ze geurcreaties voor elke moment: van klassiek tot innovatief, van fris tot zwaar en van geuren voor dagelijks gebruik tot geuren voor een avondje uit.

badkamer geuren

Geur en styling

Zoals ik al eerder schreef, kan ik ontzettend blij worden van mooie flesjes. Mooie verschillende kleuren, vormen en designs. Bij ons in huis vind je op verschillende plekken wel mooie parfumflesjes, gewoon omdat ik het hele fijne producten vind om mee te stijlen. In de badkamer op een plankje, in de hal op een handig tafeltje bij een spiegel, maar ook in onze inloopkast met kleding en schoenen. Mooie flesjes trekken als eerste mijn aandacht en vaak geeft het uiterlijk van het flesje ook wel een idee van de geur in het flesje.

blog badkamer

Droomgeuren in de badkamer

Nu zijn jullie vast benieuwd op welke flesjes en geuren ik dan zo verliefd ben…
Nummer 1: Een heerlijke frisse geur van Dior. Dit flesje alleen is al prachtig, maar ook de geur is heerlijk. Een frisse bloemengeur die lang blijft hangen!
Nummer 2: La vie est belle van Lancóme. Een ontzettend chique flesje met een toffe opvallende kleur en design. De fruitige geur vind ik perfect voor een gezellig avondje uit.
Nummer 3: La belle van Jean Paul Gaultier. Het prachtige flesje in de vorm van een vrouwenlichaam is alleen al prachtig om neer te zetten, maar ook de geur is heerlijk fris. Voor mij echt een geur wat ik dagelijks wil dragen.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

DIY Plantenbak

3 Tekenen Dat Jouw Huis Niet Optimaal Beveiligd Is 

Starten met een interieur opleiding

Geen reactie's

Geef een reactie