Een GPS horloge voor je kinderen?  - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10117
post-template-default,single,single-post,postid-10117,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een GPS horloge voor je kinderen? 

Een GPS horloge voor je kinderen? 

Een GPS horloge voor je kinderen?

Een GPS horloge voor je kinderen? Buitenspelen is goed voor kinderen. Want buiten kunnen kinderen rennen, lawaai maken, springen en klimmen. Buitenspelen betekent dus vaak dingen doen die binnen niet mogen, en dat vinden kinderen heerlijk. Als een kind buiten speelt, maakt hij door het zonlicht meer vitamine D aan en bouwen ze weerstand op. Voor de gezondheid van onze kinderen wil ik dit graag stimuleren. Fijn is wel te weten waar mijn kind dan is, zo dacht ik al een tijdje na om een GPS horloge voor kinderen te kopen. Hierdoor kan ik afspreken met mijn zoon Déjan wanneer hij thuis moet komen of wanneer hij sport afspraken heeft dus ik ging op zoek, lees je mee?

Een GPS horloge voor je kinderen? 

GPS horloge

Al een tijdje was ik op zoek naar een GPS horloge voor Déjan. Hij is 8 jaar oud en speelt heel graag buiten met zijn vrienden. Op het schoolplein na schooltijd of op het voetbalveld. Maar hij mag ook al door het dorp fietsen of even bij even bij oma op bezoek gaan.

Déjan kan al goed klok kijken maar zonder telefoon en horloge weet hij nooit hoe laat het is. Ik vind hem nog veel te jong voor een telefoon. Een horloge leek mij de beste optie! Déjan is op een leeftijd dat hij steeds meer vrijheid krijgt en met een GPS horloge kan hij ons altijd kan bereiken in geval van een vraag of in geval van nood én wij kunnen hem altijd bereiken. Ook weten we op deze manier altijd waar hij is.

GPS horloge

one2track horloge

one2track horloge

GPS horloge van One2track

Toen ik in aanraking kwam met de One2track GPS horloges zag ik dat het een mobiele telefoon en GPS tracker in één is. Het is een middel om het voor ons als ouders net iets makkelijker te maken. De zelfstandigheid die kinderen vanaf 8 jaar steeds meer krijgen geef je nu veiliger uit handen. De One2track ‘Connect NEO’ GPS telefoon horloge voor kinderen is een prachtig horloge en Déjan is er maar wat blij mee. De NEO variant is ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar. One2track heeft voor alle leeftijden verschillende modellen in hun assortiment.

Een GPS horloge voor je kinderen?

Het horloge geeft een sterk GPS signaal, goede bel kwaliteit en het horloge is gemakkelijk te gebruiken. Het online opwaarderen van het beltegoed is via de app een goede optie zodat ik dat als ouder in de hand houdt. Ik vind het onwijs fijn dat hij nu altijd een tijd bij zich heeft en dat we afspraken kunnen maken zodat hij op tijd thuis komt. Telefonisch is hij bereikbaar en kan ik hem bellen waar hij is en wat hij doet.

Meerdere functies

Dit horloge heeft zoveel functies. Déjan kan zien wat het weer is, en er zit ook een leuke foto functie op. Hij kan zijn horloge in verschillende thema’s personaliseren en er kunnen wel 10 telefoonnummers en 10 videocontacten worden opgeslagen in het horloge. Het is allemaal makkelijk te bedienen via het touchscreen van het GPS horloge en via de app. Een wat heel fijn is in de NEO variant is dat de accuduur 3-4 dagen is. 

GPS horloge

Mondelinge afspraken zijn belangrijk

Er zitten vele voordelen aan zo’n smart watch maar het is niet zo dat ik nu Déjan nu alle vrijheid geef. Want ik wil na school altijd even weten waar hij gaat spelen en hoe laat hij weer thuis komt. Met de telefoon wordt het makkelijk dat hij altijd kan vragen of hij een half uurtje langer op het voetbalveld of schoolplein mag blijven. Ook is het zo dat ik niet alle minuut of mijn app ga kijken waar hij is want ik vertrouw erop dat we gezamenlijk goede afspraken maken. Ik wil het horloge graag als hulpmiddel gebruiken als Déjan ons wil bereiken of wij hem willen bereiken.

déjan

WINACTIE

Hoe tof!

Doordat Déjan en ik zo enthousiast zijn met het GPS horloge van One2track mogen we er 1 weg gaan geven!

Wat moet je doen om te winnen…..!!

Volg @one2track op Instagram, reageer onder mijn blog waarom je graag zo’n horloge zou willen winnen en laat in de reactie je email adres achter zodat we je kunnen bereiken.

Wie wil nu niet zo’n horloge winnen, ik ben benieuwd!

We maken de winnaar woensdag 25-10 bekend via ‘jouw’ e- mail HEEL VEEL SUCCES!

 

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

DIY Plantenbak

Starten met een interieur opleiding

Droomgeuren in de badkamer

 

42 Reactie's
 • Marieke Kwappenberg
  Geplaatst op 15:08h, 25 oktober Beantwoorden

  Dit zou super zijn voor onze zoon Mats die 8 jaar wordt!
  Hij wil ook graag steeds verder buiten spelen, dus dit zou ideaal zijn!

 • Rike
  Geplaatst op 21:56h, 24 oktober Beantwoorden

  Ohhh dit horloge is zo geweldig!
  Jaloersmakend loopt zoonlief er mee te pronken tegenover zijn zusjes. Tijd om hem dat af te leren en de meiden ook van zo’n horloge te voorzien 😀

  • Mar
   Geplaatst op 07:44h, 25 oktober Beantwoorden

   Ik doe héél graag mee voor m’n zoontje Lucas van 7 jaar! Door omstandigheden is rondkomen van een klein budget heel moeilijk en dan vallen dit soort dingen al helemaal niet binnen de mogelijkheden, maar wat zou dit horloge goed terechtkomen!

   💙⌚️

 • Melissa westra
  Geplaatst op 21:42h, 24 oktober Beantwoorden

  oohhh suuuuuuupergraag! Ik probeer er al heel lang 1 te bemachtigen. Maar ik grijp bij winacties altijd mis, en met een bijstandje zijn ze helaas toch best prijzig… dus we proberen het gewoon nog een keer! 😁😁 IK DOE MEE! 😍😍😍

 • Manon Mulder
  Geplaatst op 21:21h, 24 oktober Beantwoorden

  Toffe winactie!
  Precies wat wij graag voor onze 8 jarige dochter, Elinn willen. zodat wanneer ze met haar vriendinnen door het dorp gaat weet hoelaat ze weer thuis moet komen. En het gevoel te weten dat ze bereikbaar is. Is in deze tijden ook erg fijn!!

  Het zou geweldig zijn!

 • Jeanine
  Geplaatst op 18:43h, 24 oktober Beantwoorden

  Ik doe graag mee met deze winactie. Mijn oudste dochter wil ook graag haar stappen tellen. Ook handig dat ze kan klok kijken. voor mij is het handig dat ik kan zien waar ze is, dat maakt het loslaten net een stukje makkelijker

 • Sun van Dijk
  Geplaatst op 18:10h, 24 oktober Beantwoorden

  Oh dit is misschien wel de perfecte oplossing. Mijn dochter Yinthe wil graag wat meer “verantwoordelijkheid” en wil graag alleen naar de speeltuin. Dat is drie straten verder op. Ik vind/vond dat eigenlijk echt te spannend. Maar misschien is dit wel de ideale oplossing. Dan kan ze alleen maar kan ik checken waar ze is en eventueel bellen. Ik waag heel graag een kansje hiervoor! Super gulle winactie!

 • Kim Arends
  Geplaatst op 18:10h, 24 oktober Beantwoorden

  Wat goed omschreven uitgelegd en hoe leuk dat je ook de bevindingen van jouw zoon erbij hebt gezet! Mijn zoon wil ook graag zo’n horloge!! Bedankt voor de tips!!

  • Elleke Jansen
   Geplaatst op 00:32h, 25 oktober Beantwoorden

   zo graag! onze dochter heeft er nog wel eens een handje van om stilletjes weg te lopen en te verstoppen. toch fijn als je d’r een beetje extra in de gaten kan houden

 • Iris Levi
  Geplaatst op 17:35h, 24 oktober Beantwoorden

  Ik ben erg nieuwsgierig naar dit horloge. Zou ik hiermee mijn dochter wat meer los kunnen laten? En kan zij er goed mee leren klok kijken? Zich aan afspraken houden? Het lijkt ons geweldig om dit uit te testen!

 • Britt Aveskamp
  Geplaatst op 17:17h, 24 oktober Beantwoorden

  Ooh wat een gave winactie. Dit komt heel erg van pas voor mijn dochter Sophie. Ze is ook 8 jaar en graag buiten aan het spelen in de wijk. Wij gaan duimen!

 • Shirley Luske
  Geplaatst op 17:06h, 24 oktober Beantwoorden

  Dit horloge zou onze zoon van 9 de vrijheid geven om naar en met zijn vriendjes te fietsen en te spelen. Tevens zou het ons de rust geven daardoor we weten waar hij is en dat we elkaar kunnen bereiken. Dit is zijn grote wens en eigelijk ook die van ons. Als overbezorgde mama (als dat al bestaat) zou dit heel veel rust geven. We doen dus erg graag mee met deze fantastische winactie!

 • Nadia
  Geplaatst op 16:52h, 24 oktober Beantwoorden

  Soms denk je wel eens groei niet zo hard! Ook hier moeten we er aan geloven, 8 jaar alweer. Dit lijkt me ideaal om de zelfstandigheid nog meer te vergroten en op een afstandje het toch wat in de gaten te kunnen houden. Kleine jongens worden groot! En laat dit nou net bovenaan zijn wensenlijstje staan! 🙂

 • Wilma Jansen
  Geplaatst op 13:24h, 24 oktober Beantwoorden

  Ideaal! Goed voor mijn moederhart, je kind vrijlaten met toch dat beetje controle! Zou hier zeker welkom zijn!

 • Anneke
  Geplaatst op 16:43h, 17 oktober Beantwoorden

  Lijkt me ideaal voor onze zoon. Een stuk vrijheid en toch de gelegenheid om contact te maken. En wij weten waar hij is.
  Ik ga duimen!!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 12:51h, 20 oktober Beantwoorden

   Hi Anneke,

   Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

 • Marjolein Overbeek
  Geplaatst op 16:42h, 17 oktober Beantwoorden

  Ja dat is super voor onze Bram! Hij is 8 en we zijn net verhuisd naar een nieuw dorp en omgeving. Hij krijgt van mij het vertrouwen dat hij zelf door het dorp kan fietsen en met vriendjes spelen. Maar soms is de weg vragen toch even handig!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 12:52h, 20 oktober Beantwoorden

   Hi Marjolein,

   Ohh ideaal zou dat zijn idd!
   Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

   • Annemiek van Eijk
    Geplaatst op 20:43h, 24 oktober Beantwoorden

    Ik doe graag mee met deze win actie. Grote zus heeft een telefoon, maar daar is mijn zoon nog te jong voor. Dit klinkt als een goede tussenoplossing. Hij blij, wij blij. Het horloge ziet er stoer uit. Ik ben erg benieuwd. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Joyce Wijkniet
  Geplaatst op 12:02h, 17 oktober Beantwoorden

  Hoi Jellina,

  Deze zou ontzetten goed van pas komen voor mijn zoontje Quinn. Hij wil graag verder weg spelen en het zou mij rust geven.
  Ik ga duimen!

  Liefs Joyce

 • Deense zomer
  Geplaatst op 11:05h, 17 oktober Beantwoorden

  Wat mooi deze techniek! Ik doe graag mee voor Yfke (6)! Info@deensezomer.nl

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 12:52h, 20 oktober Beantwoorden

   Hi Linda,

   Echt ideaal he!
   Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

 • Trudie Bouman
  Geplaatst op 10:51h, 17 oktober Beantwoorden

  Jaaa dit is perfect voor sem!
  Aangezien er in ons dorp een aantal lastige asielzoekers zijn tegenwoordig durft hij niet meer goed na buiten helaas!
  Zijn eigen horloge is te snel leeg dus vertrouwt hij niet goed meer op.

  Met de horloge kan hij me direct bellen als hij lastig gevallen word (en helaas gebeurd dat dagelijks hier nu) en kan ik naar hem toe komen!

  Wij gaan duimen!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 13:19h, 24 oktober Beantwoorden

   Hi Trudie,

   Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

 • Ellen
  Geplaatst op 10:23h, 17 oktober Beantwoorden

  ja Jellina !
  deze lijkt me super.. onze zoon gaat steeds meer buitenspelen wat ik af en toe nog wel spannend vind als ik hm niet meer zie.
  als hij dit mooie klokje draagt hoef ik niet de moeke te zijn die steeds maar op de oprit staat te kijken waar dr zoon is 😉
  ik doe graag mee aan deze winactie!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 13:19h, 24 oktober Beantwoorden

   Hi Ellen,

   Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

 • Fokje Zijlstra
  Geplaatst op 09:47h, 17 oktober Beantwoorden

  Oh ja lijkt mij zo ideaal voor als Soan straks op straat gaat spelen of ergens alleen naartoe zal gaan! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Meike Boer
  Geplaatst op 23:56h, 16 oktober Beantwoorden

  Wat toevallig net nu deze actie. Ik heb de hele middag gegoogled, vergeleken etc naar een gps horloge, maar er is zoveel keus… Mijn zoon is 8 en we wonen in het buitengebied zonder kinderen in de buurt. Hij is nu een aantal keer alleen naar het dorp gefietst om te spelen op een speelveldje, maar ik vind het niet fijn dat hij mij niet kan bereiken en ik hem niet. Dus deze zou héél welkom zijn! Fingers crossed.

 • Geke Jut
  Geplaatst op 23:25h, 16 oktober Beantwoorden

  Wat zou ik deze graag voor m’n dochter van 6 jaar willen winnen. Ze speelt heel graag buiten met vriendinnetjes, maar is nogal gauw van slag als er iets gebeurd onderling. Wat zou dit een mooie oplossing kunnen zijn zodat ze altijd papa of mama kan bereiken als er iets is en wij dan kunnen zien waar ze is.

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 13:19h, 24 oktober Beantwoorden

   Hi Geke,

   Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

  • Chenine
   Geplaatst op 14:32h, 24 oktober Beantwoorden

   ideaal op de camping straks!

 • Tine Hoogendoorn
  Geplaatst op 21:49h, 16 oktober Beantwoorden

  Ook voor m’n derde kind zou ik graag een zelfde belhorloge willen krijgen. De kwaliteit is fantastisch. Het bereik is super. De oudste twee kinderen ervaren veel vrijheid en ik kan hen altijd bereiken!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 13:20h, 24 oktober Beantwoorden

   Hi Tine,

   Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

 • Annie Kusters-Dijkstra
  Geplaatst op 20:51h, 16 oktober Beantwoorden

  Jaaa super graag voor mijn dochter van 10 die vaak op pad is met of naar vriendinnetjes. Zo kan ik altijd zien waar ze is.

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 13:21h, 24 oktober Beantwoorden

   Hi Annie,

   Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

 • Karin
  Geplaatst op 20:49h, 16 oktober Beantwoorden

  dit zou ik ook zo fijn vinden voor mijn 7,5 jaar oude dochter. Geeft haar ook meer zelfstandigheid, eigen regie maar kan haar toch in de gaten houden. Wat zouden we dit graag samen willen uitproberen en onderzoeken!

 • Carine Tonnis (via DN)
  Geplaatst op 20:19h, 16 oktober Beantwoorden

  Gaaf voor mijn 7 jarige zoon die ook zo graag buitenspeelt!

  • Margreet Brijder
   Geplaatst op 20:38h, 16 oktober Beantwoorden

   Ja super voor mijn dochter!

   • Glenda van Dijk
    Geplaatst op 16:42h, 17 oktober Beantwoorden

    Jaaaa, deze zou erg van pas komen voor mijn oudste zoon van 7. Hij voetbalt graag buiten in de wijk en ik blijf het spannend vinden als hij ver weg is. Deze zou goed van pas komen.

    • Jellina Detmar
     Geplaatst op 13:21h, 24 oktober Beantwoorden

     Hi Glenda,

     Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

   • Jellina Detmar
    Geplaatst op 13:20h, 24 oktober Beantwoorden

    Succes, leuk dat je meedoet! Gr Jellina

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 13:21h, 24 oktober Beantwoorden

   Hi Carine,

   Ja echt helemaal top he! Leuk dat je meedoet heel veel succes, gr Jellina

Geef een reactie