Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger
10611
post-template-default,single,single-post,postid-10611,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger. Een aangename leefomgeving is een schoon en opgeruimd huis. Ik vind het heerlijk! Het geeft mij rust en zorgt voor een fijn gevoel. Net zoals een schone auto een goed gevoel geeft. Zelf ben ik niet echt een sloddervos, maar als ik met mijn kinderen in de auto zit eten we koekjes en snoepjes in de auto en dan blijft mijn auto niet schoon, helaas! Maar gezelligheid in de auto met langere afstanden vindt ik erg belangrijk. En ik vind het dan ook belangrijk dat mijn huis net zo goed schoon is als mijn auto, en andersom. Maar hoe doe je dat zonder uren bezig te zijn met doekjes en sopjes?

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Een goed apparaat voor een schoon huis

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van apparaten beschikbaar die ons kunnen helpen bij het schoonmaken van ons huis en exterieur. Persoonlijk ben ik erg fan van de home en garden accu tapijt/bekledingsreiniger van Kärcher. Dit apparaat maakt gebruik van water om oppervlakken schoon te maken. De Kärcher tapijtreiniger is een tapijt/bekledingsreiniger met een ingebouwd compartiment voor reinigingsvloeistof. De machine injecteert het reinigingsmiddel en zuigt het vervolgens door de stof. Het vuil wordt meegenomen en komt in de opvangbak. De machine neemt het reinigingsmiddel op, met water gecombineerd komt het op het item wat je wilt schoonmaken en zuigt het vervolgens samen met het vuil op, waarna het wordt opgevangen in de bak.

Met dit apparaat kun je in korte tijd veel doen en zorgen dat alles weer op en top schoon is. Het voordeel is dat het een accu geladen apparaat is, licht van gewicht en erg handzaam. Dit accu-apparaat is onderdeel van het Kärcher accuplatform en de accu past dus op tal van andere apparaten De slang is erg flexibel en de zuigmond kan ook makkelijk in alle hoeken en moeilijke ruimtes komen. Ik nam hem mee de tuin in om de kussens van mijn tuinstoelen schoon te maken en maakte mijn auto goed schoon, let’s try!

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Veelzijdig apparaat

Sinds kort heb ik de reiniger van Kärcher thuis. Met de tapijt- en bekledingsreiniger SE 3-18 Compact van Kärcher kan je textieloppervlakken krachtig, vezeldiep en zonder resten reinigen. Ik zal enkele voorbeelden delen van wat je allemaal kan reinigen met deze tapijt- en bekledingsreiniger, dan wordt jij ook enthousiast!

Autostoelen van stof kun je goed schoon maken. Zoals ik al aangaf, deze blijven zeker bij ons niet schoon. Vuil en vlekken op autostoelen worden goed verwijderd door de reiniger. Vloermatten in huis of in je auto. Gebruik jij die ook? Met de reiniger kun je vloermatten in je huis en van auto’s eenvoudig reinigen. En de kofferbak, ik gooi hier echt alles in. Van vuile laarzen uit het bos tot natte voetbalkleding en schoenen. Het apparaat kan heel goed gebruikt worden om de kofferbak van een auto schoon te maken. En heb je alle tuinmeubelen alweer in de tuin staan? De reiniger is erg geschikt voor het schoonmaken van je tuinstoelen met stoffen zittingen. Vuilvlekken op kussens en bekleding kan je ook goed verwijderen. Zo zien je tuinmeubels er in de zomer weer sprankelend uit. En hij kan ook worden gebruikt voor het reinigen van andere textieloppervlakken zoals gordijnen, tapijten, matrassen en zelfs stoffen banken.

Kortom, de tapijt- en bekledingsreiniger SE 3-18 Compact is een zeer handig apparaat voor het reinigen van verschillende textieloppervlakken. Het compacte ontwerp, de oplaadbare accu en de flexibele zuigslang maken het apparaat zeer veelzijdig en gemakkelijk in gebruik. PS: je hoeft natuurlijk nu niet alles in een keer schoon te maken, hoor!

auto mat schoonmaken

Een schoon en opgeruimd huis met de home en garden reiniger

Eigen hygiënische spoelfunctie

Met de hygiënische spoelfunctie van de tapijtreiniger wordt niet alleen mijn tapijt of bekleding schoon, maar ook het apparaat zelf blijft vrij van vuil en bacteriën. Zo hoef ik mij geen zorgen te maken over nare geurtjes die uit de machine komen en wil ik altijd wel tapijten en bekleding blijven reinigen. Het is bijna alsof de machine zelf een grondige schoonmaakbeurt krijgt, terwijl ik me alleen maar hoeft te richten op het schoonmaken van mijn huis en auto.

Dus als je je afvraagt wat het geheim is van een gezond leven, dan is het antwoord simpel: een goede reiniger 😉 En je houdt veel tijd over en zo kan je lekker op je mooie schone stoel van de zon genieten. Win-win toch?

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Vogels spotten genieten van de natuur

Bouwen van een boomhut

Zedar V600 Videodeurbel Een Ideale Uitkomst

Geen reactie's

Geef een reactie