Een wereldkaart als wanddecoratie - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9979
post-template-default,single,single-post,postid-9979,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een wereldkaart als wanddecoratie

Een wereldkaart als wanddecoratie

Een wereldkaart als wanddecoratie

Een wereldkaart als wanddecoratie! Hou jij van reizen? Jan en ik hebben al een paar prachtige reizen mogen maken. In ons huis hangt al jaren een wereldkaart. Wij zijn al in Thailand, Bali, Gambia, Curaçao en Costa Rica geweest. Ook in Spanje, Griekenland en Turkije hebben we vakantie gevierd. We hopen binnenkort nog veel meer mooie reizen te mogen maken!

wereldkaart

Hou jij ook zo van reizen?

Als je ook zo van reizen houdt net als ik, of je wilt in de toekomst ook meer van de wereld wilt gaan zien dan is een wereldkaart als wanddecoratie een prachtig item voor in je huis!  De juiste wanddecoratie kan zo’n groot verschil maken in je huis. Er zijn veel traditionele manieren om muren te versieren, zoals met foto’s en schilderijen, maar je kunt ook iets anders proberen!

Een wereldkaart als wanddecoratie 

Een wereldkaart als wanddecoratie 

Must item in je huis

Als reisliefhebber is een wereldkaart echt een must-item in je huis. Bij Enjoy the Wood heb je echt prachtige wereldkaarten. “Enjoy The Wood” is een Oekraïens familiemerk opgericht in 2014. Hun missie is om joy en inspiratie te geven aan iedereen die hun producten koopt. Ze leggen hun hart, hun ziel en al hun creativiteit in elk product en in elk detail. Je kan ze in elke kleur en maat krijgen. Ze zijn zelfs te koop met led-verlichting, heel tof als je ’s avonds de wereldkaart ook nog ziet hangen!

wereldkaart

Accessoires

Waar ben jij overal al geweest? Om je wereldkaart helemaal af te maken kun je er bijbehorend flash push pins bij krijgen. Met deze bijgevoegde pins kun je aangeven waar je geweest bent of plaatsen markeren die nog op je bucketlist staan, dat is toch echt gaaf!

Jellina

worldmap

Wereldse atmosfeer

Breng een wereldse atmosfeer in je huiskamer, met een houten wereldkaart. Ik ben al aan het dromen waar onze volgende reis naar toe gaat, jij ook? Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb niet alleen om lekker te blijven reizen maar ook om een prachtige wereldkaart als wanddecoratie te gaan gebruiken!

Liefs Jellina

 

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom! 

Een groen dak van MobiRoof Eco van Mobilane

Voorjaar, tijd voor in de tuin

Een nieuwe bank uitzoeken 

Geen reactie's

Geef een reactie