Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
11052
post-template-default,single,single-post,postid-11052,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador.  Met de intrede van de herfst en winter verlangen we naar knusse momenten binnenshuis. De koude wind en vallende bladeren nodigen uit om gezellig  binnen te blijven. Het is de tijd van het jaar waarin we ons nestelen, de kachel aansteken en ons omringen met warmte en comfort. Niets  overtreft het gevoel van thuiskomen in een warm, sfeervol huis. Met een  zacht kleedje op de bank en de warme gloed van de kachel, is het de perfecte setting om te genieten van het binnenleven. Samen met je gezin creëer je kostbare momenten van samenzijn en geborgenheid.

Alpaca wollen plaids

Levendigheid in je interieur

Je interieur is als een blanco doek, klaar om tot leven te komen met kleur en stijl. Voeg levendigheid toe met kleurrijke plaids op je bank en in je woonkamer.  Zoals jullie weten ben ik helemaal fan van de prachtige alpaca wollen plaids die rechtstreeks uit Ecuador komen van EcuaFina. Deze warme en zachte dekens zijn niet alleen een aanwinst voor mijn interieur, maar dragen ook bij aan een goed doel. Ze worden met liefde en vakmanschap gemaakt door lokale gemeenschappen in de adembenemende Andes.

ecuafina plaids

plaids ecuafina

Kleurrijk en Betekenisvol

De geweven kleuren en patronen in deze plaids zijn simpelweg verbluffend. Ze voegen een unieke sfeer toe aan mijn huis, ook tijdens de feestdagen. De warme tinten en prachtige vormen geven een gevoel van gezelligheid en comfort. Wanneer je een kleurrijk plaid op je bank legt, wordt het meteen het stralende middelpunt van de kamer. Het kan een subtiele ruimte transformeren in een levendige oase.

De dekens zijn op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt hem gebruiken met de felle kleuren of je kunt hem omdraaien om te gebruiken met de lichtere kleuren. De mooie ethnische designs komen altijd naar voren en door de felheid van de kleuren kun je zelf kiezen voor de rustige of de drukkere kant. Of je nu kiest voor gedurfde tinten die eruit springen of juist voor zachte pastels die rust brengen, deze plaids hebben de kracht om de sfeer in je woonkamer te veranderen.

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador

Feestelijke sfeer met Alpaca wollen plaids uit Ecuador

Plaids van EcuaFina

Bovendien zijn de plaids van EcuaFina niet alleen kleurrijk, maar ook heel zacht en lekker warm. De feestdagen en de koude dagen komen eraan. Wat is er nu fijner dan wegkruipen onder een heerlijk zacht en warm alpaca deken? Op een koude winteravond is er niets fijner dan jezelf in een kleurrijke deken te wikkelen terwijl je geniet van een kop warme chocolademelk. Wellicht is het een prachtig cadeau-idee! Een mooi cadeau voor onder de kerstboom!

Elke plaid draagt de naam van een vulkaan in Ecuador, zoals de Chimborazo en de Cotopaxi. Ze voegen een warme esthetiek toe aan elke decorstijl en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Perfect als sprei over je bed, deken op de bank of zelfs voor een picknick in het park of op het strand. Wanneer ik met een van deze plaids op de bank lig, voel ik meteen de zachtheid en warmte die alleen alpacawol kan bieden.

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn alpaca wollen plaids uit Ecuador. Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uniek en warm cadeau voor zichzelf of een dierbare.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Multi-Functionele Apparatuur Van EGO Powerplus

Buitenspelen op de Playbase

Onze tuin is een bloeiende oase

Geen reactie's

Geef een reactie