Je huis inrichten met mooie spullen
10837
post-template-default,single,single-post,postid-10837,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Je huis inrichten met mooie spullen

Je huis inrichten met mooie spullen

Je huis inrichten met mooie spullen

Je huis inrichten met mooie spullen. Zoals jullie weten hou ik ontzettend van decoratie. Ik mag graag bezig zijn om mijn huis inrichten en alles mooi te gaan stylen. Wij hebben een prachtige inrichting met leuke meubels. Een eettafel, salontafel, mooie kasten en een super fijne bank. Onze meubels zijn de basis net als de wand en vloer. Graag mag ik dan alles mooi decoreren met kussens, vazen etc. 

Een laminaat vloer, prachtig in elk interieur

Vazen als decoratie

Vazen heb je in allerlei soorten en maten. Stoer of klassiek maar ook van verschillende materialen: aardewerk of glas. De prachtige blauwe glazen vaas van de HEMA past heel goed in ieders interieur. Hij is mooi van kleur en stijlvol. De vaas is naar boven toe smaller en heeft daardoor een mooie uitstraling. Om het op te fleuren kan je bloemen, droogbloemen of takken toevoegen. 

Wat een erg leuk idee is is om groepjes met de vazen te maken, met verschillende hoogtes en vormen. Door vazen met dezelfde kleur bij elkaar te zetten, krijg je een samenhangend geheel dat rust en harmonie uitstraalt. 

Met glazen vazen kan je alle kanten op. Door de transparantie van het glas kun je de bloemen of decoratieve elementen in de vaas mooi zichtbaar maken. Een antracietkleurige vaas past goed in een donker interieur en kan een stijlvolle en moderne uitstraling geven. Een een blauwe vaas kan een romantische sfeer creëren,  vooral als je deze met zachte bloemen combineert.

Het leuke van het decoreren met vazen is dat je kunt variëren met verschillende stijlen en kleuren. Het is een geweldige manier om persoonlijkheid en creativiteit toe te voegen aan je interieur. Veel plezier met het samenstellen van je vaasgroepjes en het creëren van een mooie sfeer in je huis! 

Opbergboxen voor een netjes geheel

Zoals je al leest vind ik de kasten in ons huis de basis. Ik ben erg enthousiast over de opbergboxen van de HEMA. Ik hou van opgeruimde kasten en overzicht. Deze boxen zijn transparant en ik kan hierdoor snel zien wat er in zit. Eerlijk gezegd gebruik ik de opbergbox niet alleen voor de kast maar ook op onze slaapkamers. Ze zijn gewoon handig en praktisch voor spullen te organiseren en netjes op te bergen. De boxen bij de HEMA zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen waardoor je ze kunt aanpassen aan je interieurstijl. Ik gebruik ze voor het speelgoed van Dejan en Melin, voor kleren, boeken etc. 

Ik gebruik opbergboxen ook in open kasten. Wanneer je een open kast hebt kan je een opgeruimde uitstraling creëren. Je kan kleine spulletjes uit het zicht houden en ook het geheel netjes bewaren. En dan heb je alles netjes en mooi gestyled. 

Nog een leuke TIP: Sorteer de spullen die je wilt opbergen in verschillende categorieën, zoals kantoorbenodigdheden, accessoires of hobbyartikelen. Gebruik labels of etiketten om snel te vinden wat je nodig hebt. Voordat je spullen in de opbergboxen plaatst, overweeg welke items echt nodig zijn en welke je kunt wegdoen of doneren. Minimaliseren helpt bij het behouden van een opgeruimd en georganiseerd uiterlijk.

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Meer blogs,

Suppen en genieten van de natuur

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Je tuin onderhouden met EGO PowerPlus

1Reactie
  • Destijdsch
    Geplaatst op 07:40h, 23 oktober Beantwoorden

    Wat een geweldig enthousiasme voor interieurdecoratie, en ik kan het helemaal begrijpen! Het inrichten van je huis met mooie spullen is een fantastische manier om je persoonlijke stijl en creativiteit tot uiting te brengen. De glazen vaas van de HEMA klinkt prachtig, en ik ben het helemaal met je eens dat het creëren van groepjes vazen met verschillende vormen en hoogtes een harmonieus en elegant effect kan hebben. En de opbergboxen van de HEMA lijken de perfecte oplossing om je huis netjes en georganiseerd te houden. Het is slim om ze te gebruiken in open kasten om een opgeruimde uitstraling te behouden. Bedankt voor de geweldige tips en ideeën om je huis nog mooier te maken! 🏡✨🌼

Geef een reactie