Ontdek de Voordelen van Zonnepanelen van Charge-up
11185
post-template-default,single,single-post,postid-11185,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ontdek de voordelen van zonnepanelen van Charge-up

Ontdek de voordelen van zonnepanelen van Charge-up

Ontdek de voordelen van zonnepanelen van Charge-up

Ontdek de voordelen van zonnepanelen van Charge-up. Tegenwoordig is het belangrijk om waarde te hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hierbij zijn zonnepanelen een van de meest veelbelovende oplossingen. Zonnepanelen bieden niet alleen een groene energiebron, maar ook tal van voordelen voor zowel het milieu als je portemonnee.

In mijn blog lees je wat zonnepanelen nu eigenlijk zijn, hoe ze werken, welke zonnepanelen wij hebben gekozen en waarom ze een slimme investering zijn voor jouw huis of bedrijf, lees je mee?

Ontdek de Voordelen van Zonnepanelen van Charge-up

Wat zijn Zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn apparaten die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze elektriciteit kan huishoudelijke apparaten van stroom voorzien. Ze kunnen het huis verwarmen, je elektrische auto laden of je kan terug leveren aan het elektriciteitsnet. Bij Charge-up denken ze met je mee! Ze kijken naar jouw eigen energieverbruik, hoeveel ruimte je op je dak hebt, waarvoor je de panelen wilt gebruiken. Ook adviseren ze je welke panelen qua merk en type het beste bij jouw passen.

Alles over de zonnepanelen van Charge-up

Hoe werken zonnepanelen?

Wanneer de zon op een zonnepaneel schijnt, vangen de zonnecellen kleine deeltjes op, bekend als fotonen. Deze deeltjes veroorzaken het vrijkomen van elektronen, die samen een elektrische stroom genereren. De resulterende gelijkstroom ondergaat vervolgens een omzetting naar wisselstroom door een omvormer. Deze wisselstroom kan dienen als stroombron voor huishoudelijke apparaten en wordt ook geïntegreerd in het elektriciteitsnetwerk.

Wie installeert de zonnepanelen?

Bij Charge-up wordt de installatie van de zonnepanelen door eigen monteurs uitgevoerd. Hun eigen monteurs zijn erkende en gecertificeerde zonnestroom installateurs en werken op een veilige en nette manier. Op deze manier kunnen ze altijd de hoogste kwaliteit waarborgen. Bij ons hebben ze fantastisch werk geleverd. Vooral netjes gewerkt en veilig!

Ontdek de Voordelen van Zonnepanelen van Charge-up

Waarom zonnepanelen?

Besparing op Energiekosten: Met zonnepanelen kun je je eigen elektriciteit opwekken. Hierdoor wordt je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderd. En je energierekening wordt verlaagd.

Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die geen schadelijke broeikasgassen produceert en helpt de CO2-uitstoot te verminderen.

Verhoogde Woningwaarde: Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van je huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Onafhankelijkheid en Betrouwbaarheid: Zonne-energie biedt een betrouwbare energiebron die minder vatbaar is voor prijsschommelingen en storingen dan traditionele energiebronnen.

Het doel van Charge-up is de klant het optimale rendement te bieden. Ze doen dit niet alleen door je huidige energieverbruik te analyseren, maar ook door een prognose te maken van uw toekomstige behoeften. Overweegt je binnenkort een aanschaf van een elektrische auto of een warmtepomp, wat van invloed kan zijn op je energieverbruik. Ze houden rekening met al deze factoren. Daarnaast zijn zaken zoals de beschikbare ruimte op uw dak, de oriëntatie, dakhelling en eventuele obstakels of schaduwvorming van cruciaal belang.

Om het perfecte zonnestroomsysteem voor uw situatie te ontwerpen, maken ze gebruik van geavanceerde software ontwikkeld door de TU Delft. Bovendien zijn ze gecertificeerd in het ontwerpen van zonnestroom systemen, wat extra garantie biedt voor een optimaal resultaat.

Ontdek de Voordelen van Zonnepanelen van Charge-up

Welke zonnepanelen?

Omdat wij het belangrijk vonden om na te denken over zichtwerk hebben we gekozen voor de Ultra Black zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn super zwart en hebben geen grijze lijnen in de panelen. Bij een Ultra Black zonnepaneel wordt de zonnecel op een zwarte achtergrond geplaatst. En voorzien van een zwarte omlijsting. Hierdoor vallen de zonnecellen weg tegen de achtergrond en lijkt het één geheel te vormen, echt prachtig!

De Ultra Black of Pure Black zonnepanelen gaan een stap verder en maken gebruik van de All Back Contact (ABC) techniek. Het ontwerp van dit type zonnepaneel is zo ontwikkeld dat de volledige elektrische infrastructuur en busbars aan de achterzijde van de zonnecel is geplaatst. Met als doel, vergroot je het oppervlak dat licht opvangt. En vergoot je hiermee de omzet in zonnestroom aanzienlijk. Bovendien zorgt dit elektrische design ervoor dat de zonnepanelen minder gevoelig zijn voor interne schaduwwerking.

Ontdek de Voordelen van Zonnepanelen van Charge-up

Chargeup

chargeup zonnepanelen

De voorbereiding

Bij Charge-up voeren ze altijd een technische schouw uit. Daarna komt een ervaren werkvoorbereider bij u langs om het dak te bekijken, de locatie van de omvormer en de meterkast te bekijken. Ook worden dan afspraken gemaakt over de kabelroutes en de afwerking daarvan. Al met al,  weet u op deze manier waar u aan toe bent. En weten ook de monteurs op de dag van installatie exact wat er moet gebeuren en komen ze op de afgesproken dag met de juiste materialen voor een vlotte en veilige installatie.

Voor het opstellen van een offerte en opbrengstberekening is normaal gesproken geen bezichtiging vooraf nodig.

installeren van zonnepanelen

Ontdek de Voordelen van Zonnepanelen van Charge-up

Kortom, zonnepanelen zijn niet alleen een duurzame keuze, maar ook een slimme investering voor de lange termijn. Dankzij de kracht van de zon kun je niet alleen je energiekosten verlagen, maar bovendien bijdragen aan een schonere en groenere toekomst voor onze planeet.

Maak jij vandaag nog de overstap naar zonne-energie?

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Liefs Jellina

Meer blogs,

Multi-Functionele Apparatuur Van EGO Powerplus

Buitenspelen op de Playbase

Onze tuin is een bloeiende oase

Geen reactie's

Geef een reactie