Opbergruimte in je huis - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9301
post-template-default,single,single-post,postid-9301,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Opbergruimte in je huis

Opbergruimte in je huis

Opbergruimte in je huis

Opbergruimte in je huis. Een kast is onmisbaar in elke woonkamer. De één heeft wat meer opbergruimte nodig dan de ander, daarom is de keuze in kasten ontzettend groot. Elke ruimte vraagt om een ander soort kast, daarom is de collectie kasten bij OTTO ontzettend veelzijdig en hebben ze voor elke woonstijl wel iets passends. Of je nu opzoek bent naar een hele kastenwand, een buffetkast voor je servies of een vitrinekast om al je mooie spullen te laten zien, voor elk interieur is er een kast te vinden. Lees je mee?

Opbergruimte in je huis

Welke kast past er in jouw interieur?

Mijn oog viel gelijk op de verschillende opties die sommige merken aanbieden. Zo vind ik kastenwand Bergen echt een prachtige kast. Dit mooie massief grenenhout past in verschillende woonstijlen en door de verschillende afmetingen en opties kun je precies kijken wat er in jouw interieur het beste past. Ook kun je bij deze serie verschillende delen naast elkaar zetten of later nog opties toevoegen en uitbreiden, dus of je de kast alleen als boekenkast wil gebruiken of aan de onderkant toch wel deurtjes wil hebben voor genoeg opbergruimte achter gesloten deuren, het kan allemaal.  

Roomdivider

Bestaat je woonkamer uit een grote open ruimte dan kun je heel makkelijk wat meer sfeer en een knusse ruimte creëren door een roomdivider te plaatsen. Veel mensen denken dat door zo’n kast te plaatsen in het midden van de ruimte je het kleiner doet lijken, maar niks is minder waar. Doordat het een open kast is kun je er doorheen kijken en kun tegelijk al je mooie woonaccessoires, souvenirs of andere items laten zien.    

Opbergruimte in je huis

Kantoorkast, thuis werken?

Sinds alle thuiswerk periodes zijn er veel mensen die hun eigen werkplek of kantoor hebben gemaakt in huis. Een fijne ruimte waar je je werk rustig kunt doen en je kantoorspullen makkelijk kan opruimen en laten liggen. Opbergruimte is dan natuurlijk niet alleen handig maar ook wel een must. Bij OTTO hebben ze naast kasten voor je woonkamer ook hele mooie kantoorkasten. De serie Milo is in verschillende kleuren leverbaar en heeft een mooi rolluik als afsluiting.  

Op zoek naar een mooie kledingkast?

Bij kledingkasten zeggen we als vrouw al snel dat deze niet groot genoeg kan zijn. Bij de aanschaf kijken we vooral naar de ruimte waar de kast komt te staan, de indeling van een kast en of al onze kleding er wel inpast! Ik denk dat de meeste mensen een kledingkast op hun slaapkamer hebben staan, maar ik lees ook steeds meer dat mensen een aparte ruimte hebben of maken voor kledingkasten. Zo creëer je een walk-in closet. Bij OTTO heb je prachtige en grote kledingkasten in verschillende stijlen. Van landelijk tot industrieel, er is aan elke interieurstijl gedacht. Heb je een lange kastenwand of een walk-in closet dan kun je natuurlijk ook heel goed combineren met ladenkasten!  

Opbergruimte in je huis

Opbergruimte in je huis

Ik ben benieuwd welke kasten jij in je interieur hebt! En ik hoop dat ik jouw heb kunnen inspireren met mijn blog.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

Geen reactie's

Geef een reactie