Verven maar! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10050
post-template-default,single,single-post,postid-10050,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Verven maar!

Verven maar!

Verven maar!

De afgelopen jaren hebben jullie heel wat verschillende muren bij ons voorbij zien komen. Steeds weer een andere look creëren in je huis is niet alleen ontzettend leuk om te doen voor jezelf, maar wij vinden het ook heel leuk om andere mensen te inspireren. Regelmatig krijg ik vragen over welke kleur een muur heeft of welke verf we gebruikt hebben.

Daarnaast vind ik verven echt een ontspannen klusje. Muziekje aan, goede verf, een mooie kleur en wat is het eindresultaat dan ontzettend leuk om te zien en te delen. Lees je mee?

Verven maar!

Verf die geschikt is voor vele ruimtes

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is één van de meest matte verfsoorten die verkrijgbaar is. Wil je geen glanzende muren door zonlicht of licht van een lamp dan is deze muurverf echt de beste optie. Je ziet regelmatig ergens dat een verfkleur door zonlicht opeens een hele andere kleur lijkt, dit heb je met deze verf van Sikkens dus niet. Ook heeft de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF schrobklasse 1. Dit betekent dat je je muren goed kunt reinigen en deze verf dus ook heel geschikt is voor ruimtes zoals de keuken, eetkamer of hal. Deze muurverf is geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Je kunt hierbij denken aan schuurwerk,
pleisterwerk, metselwerk, maar ook oude intacte verflagen en beton. Een echt goede kwaliteit dus.

muren verven

Goed dekkend en makkelijk in gebruik

Wij hebben deze verf in verschillende ruimtes gebruikt en zijn echt ontzettend enthousiast. De verf dekt goed en is makkelijk in gebruik. Wil je toch een tweede laag aanbrengen dan kan dit al na 6 uur! Zo kun je dus binnen één dag je hele woonkamer een complete make-over geven!

Verven maar!

Welke kleurcode kies jij?

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kun je bij De Verfzaak bestellen in alle kleuren. Het enige wat je nodig hebt voor het laten mengen van jouw perfecte kleur is een kleurcode. Zoek online naar je droom kleuren of kijk met een kleurwaaier welke kleuren in jouw huis passen. Het maken van een moodboard kan helpen om je ruimte precies de sfeer te geven die je het graag wil geven. Zo krijg je een beter beeld van de kleuren en van de meubels in de ruimte.

muren verven inspiratie

Inspiratie is overal!

Pinterest is voor mij de ultieme inspiratiebron. Ik kan uren scrollen en mooie plaatjes opslaan, maar ook zelf foto´s uploaden en andere mensen inspireren vind ik nog steeds het leukste om te doen. Ook De Verfzaak heeft een Pinterest pagina vol inspiratie. Hier kun je inspiratie op doen voor verschillende soorten verf, verschillende verfklussen, moodboards en kleuren.

Verven maar!

Niet alleen ontzettend handig om tips te krijgen bij verschillende verfklussen, maar ook de inspiratie en sfeerbeelden zijn ontzettend fijn bij het uitzoeken van een verf. Nu de herfst er weer aan komt gaan we allemaal weer lekker binnen gezelligheid opzoeken. Het ideale moment om weer lekker te klussen en een gezellige sfeer te creëren!

Succes,

Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

DIY Plantenbak

3 Tekenen Dat Jouw Huis Niet Optimaal Beveiligd Is 

Starten met een interieur opleiding

Geen reactie's

Geef een reactie