Voorjaarskriebels in je interieur - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9473
post-template-default,single,single-post,postid-9473,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Voorjaarskriebels in je interieur

Voorjaarskriebels in je interieur

Voorjaarskriebels in je interieur

Voorjaarskriebels in je interieur, heb jij er al last van? Het is heel begrijpelijk dat het voorjaar bij veel mensen de behoefte aan verandering en vernieuwing aanwakkert, ook als het gaat om ons interieur. Een frisse wind door je huis kan niet alleen zorgen voor een nieuw gevoel van energie en inspiratie, maar het kan ook helpen om je huis beter aan te passen aan de veranderende seizoenen. Heerlijk om een licht kleurtje op de muur te verven of een nieuw fris behangetje! 

Voorjaarskriebels

Heerlijk de lente begint

Het voorjaar is een uitstekend moment om je interieur op te frissen en een nieuwe sfeer te creëren. Dat begint vaak met wat mooie bloemen en tulpen in huis te halen. Een mooi vaas met bloemen oogt toch echt heel vrolijk. Wat lichtere tinten in leuke accessoires in huis. Misschien verander je wel je gordijnen van een dikke stof naar een linnen look! Genoeg ideeën en mogelijkheden. 

Het voorjaar is een uitstekend moment om je interieur op te frissen en een nieuwe sfeer te creëren. Hier zijn vier voorjaarsthema’s die ik uitlicht:

  1. Botanisch: Het botanische thema is al een tijdje populair en blijft ook dit voorjaar een grote rol spelen in het interieur. Denk aan veel groen, planten, bloemen en botanische prints op kussens, gordijnen en behang.
  2. Pastelkleuren: Zachte pasteltinten zijn perfect voor het voorjaar en geven je interieur een frisse, lichte uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor roze, mintgroen, babyblauw of lila voor je muur, meubels of accessoires.
  3. Bohemian: Het bohemian thema is ook dit voorjaar weer populair. Denk aan veel kleur, patronen, textuur en natuurlijke materialen zoals rotan en hout. Gebruik bijvoorbeeld kussens met franjes, een kleurrijk vloerkleed en een mand met plaids om deze sfeer te creëren.
  4. Coastal: De kuststijl past perfect bij het voorjaar en brengt het buiten gevoel naar binnen. Denk aan veel wit, blauw en zandkleuren, aangevuld met natuurlijke materialen zoals hout en touw. Kies bijvoorbeeld voor een witte bank met blauwe kussens en een rotanstoel met een zandkleurig kussen.
    Voorjaarskriebels in je interieur

Je interieur een frisse look geven

Als je zin hebt om je interieur op te frissen, zijn er veel eenvoudige manieren om dit te doen. Hier zijn een paar ideeën om mee te beginnen:

Voeg wat planten toe. Groen in huis zorgt voor een gezellige en natuurlijke sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie grote kamerplant, of ga voor een aantal kleine plantjes op verschillende plekken in huis.

Verander de indeling. Soms kan het verplaatsen van meubels of accessoires al een groot verschil maken. Probeer bijvoorbeeld eens om je bank en stoelen in een andere opstelling te plaatsen, of verplaats de kunst aan je muren.

Verf een muur in een frisse kleur. Een nieuwe kleur op de muur kan een hele nieuwe uitstraling aan je kamer geven. Kies bijvoorbeeld voor een pastelkleur of een felle accentkleur.

Vervang kussens en plaids. Door te kiezen voor nieuwe kussens en plaids kun je snel en gemakkelijk een nieuwe sfeer in huis creëren. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijk patroon of een zachte textuur.

Hang nieuwe gordijnen op. Gordijnen kunnen veel doen voor de sfeer in een kamer. Kies bijvoorbeeld voor luchtige, witte gordijnen voor een frisse uitstraling, of ga voor een opvallend patroon voor wat meer karakter.

Voorjaarskriebels in je interieur

Hoe fijn is het om in het voorjaar lekker je materialen uit de natuur te halen, met een beetje eigen creativiteit en de inspirerende ideeën maak je de mooiste combinaties!

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

Geen reactie's

Geef een reactie