Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
11137
post-template-default,single,single-post,postid-11137,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur. Tuinieren is heerlijk. Vooral in het voorjaar en in de zomer. Maar in de herfst en in de winter moeten we onze tuin ook wat liefde bieden. Alle seizoenen vertellen hun eigen verhaal en een mooie tuin onderhouden zie ik als een waar avontuur. Nu de laatste bladeren van de bomen zijn gedwarreld en de winter regenachtig zijn intrede doet, is het moment aangebroken om onze tuin winterklaar te maken. Met de hulp van het accugereedschap van EGO PowerPlus is tuinieren in deze tijd van het jaar ook een zorgeloze belevenis.

Tuinieren met EGO PowerPlus

Van grasmaaiers en heggenscharen tot kettingzagen, EGO PowerPlus biedt een uitgebreid assortiment aan accugereedschap, waardoor elke tuinklus efficiënt kan worden aangepakt.

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur

Grootste energiecapaciteit

Wat EGO Powerplus echt onderscheidt, is de ongeëvenaarde energiecapaciteit in draagbare accu’s. Hiermee overtreft het gemakkelijk traditionele brandstof aangedreven tuinmachines. Een groot voordeel is ook dat één enkele accu compatibel is met alle apparatuur binnen het EGO-assortiment, waardoor een koppeling tussen verschillende gereedschappen mogelijk is.

Dit betekent dat dezelfde accu kan worden gebruikt voor diverse taken in de tuin, wat de behoefte aan meerdere accu’s vermindert en de algehele efficiëntie vergroot. Met één accu kunnen we moeiteloos onze hele tuin aanpakken.

Of je nu overschakelt van een grasmaaier naar een bladblazer of van een grastrimmer naar een heggenschaar, je kunt dezelfde oplaadbare accu gebruiken, wat de behoefte aan meerdere accu’s vermindert en de algehele efficiëntie van het tuinieren vergroot.  Met één accu kunnen we dus onze hele tuin aanpakken.

Ons huis met een prachtige tuin

Wij zijn onlangs verhuisd naar ons nieuwe thuis. Een huis met een tuin, een groen paradijs van maar liefst 3500 vierkante meter, strekt zich uit voor ons uit. Het voelt als een droom die uitkomt, met talloze mogelijkheden om een oase van rust en schoonheid te creëren. Wonen aan het water, met een tuin waarin onze kinderen mogen opgroeien met vissen, hutten bouwen, slapen in onze boomhut, kamperen in de tent en spelen in de pipowagen.

Met veel enthousiasme zijn we dit jaar begonnen met het verkennen van onze nieuwe tuin, vol verwachting van de komende seizoenen. Maar we realiseren ons ook dat bij zo’n grote tuin, het onderhoud een uitdaging kan zijn.

Gelukkig hebben we een ontdekking gedaan die onze tuinavonturen aanzienlijk zal vergemakkelijken – de innovatieve accugereedschappen van EGO PowerPlus. Onze zoektocht naar betrouwbaar, krachtig en efficiënt tuingereedschap bracht ons bij EGO, en we konden niet gelukkiger zijn met wat we hebben gevonden.

De bladblazer van EGO PowerPlus kwam als geroepen toen de laatste herfstbladeren dwarrelden en onze tuin bedekten. Met een krachtige zucht blies de bladblazer moeiteloos de bladeren weg, waardoor onze tuin er meteen opgeruimd uitzag.

De heggenschaar van EGO PowerPlus bewees zijn waarde toen we de prachtige maar overwoekerde hagen wilden temmen. Met precisie en gemak snoeide de heggenschaar door dikke takken, waardoor de tuin er netjes en verzorgd uitzag.

Wat ons vooral opviel, was de compatibiliteit van de accu’s met al het gereedschap binnen het EGO-assortiment. Met één accu kunnen we soepel schakelen tussen verschillende taken, van het trimmen van de heg tot het maaien van het gazon, zonder gedoe met verschillende accu’s.

Lees je mee?

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur

Voordelen van accu gereedschap

Accugereedschap brengt tal van voordelen met zich mee, zoals mobiliteit, flexibiliteit en verminderen van onderhoud. Geen gedoe meer met snoeren of beperkingen van brandstof. Vergeleken met luidruchtige benzine-aangedreven machines, vraagt accugereedschap beduidend minder onderhoud. Geen gedoe met brandstoffilters, bougies of olieverversingen; het bespaart tijd en moeite. Accugereedschap produceert over het algemeen ook minder geluid dan traditioneel benzinegereedschap, en dat is erg prettig werken.

ego powerplus

Bladblazer en Heggenschaar

In deze blog vertel ik je over de krachtige bladblazer en de heggenschaar van EGO Powerplus.

In dit seizoen ligt onze hele tuin en oprit vol met bladeren. Gelukkig blaast onze bladblazer moeiteloos de bladeren weg  en de heggenschaar zorgt voor perfect getrimde hagen. Waar wij wonen staan veel bomen en planten. In de zomer staan ze volop in de bloei en zo naar het najaar en de winter toe moeten we bladeren en takken ruimen. En de heggeschaar van EGO powerplus is ideaal om smalle en lange heggen te snoeien. De tandafstand van de heggenschaar werkt de dikke twijgen en takken makkelijk weg. Dankzij het dubbel werkende, tweezijdige zaagblad kan je op en neer snoeien. De handgreep draait 45° en 90° naar links en rechts, zo kun je met een goede houding je tuin onderhouden.

Veiligheid is ook een prioriteit. De elektrische rem schakelt de mesbladen uit wanneer de schakelaar wordt losgelaten. Voor extra veiligheid is er een bladpuntbeschermer die schade voorkomt bij aanraking met muren, omheiningen of andere objecten.

De bladblazer is eveneens een uitstekend item, gemakkelijk te besturen met zijn comfortabele harnas. Het harnas maakt het mogelijk elke klus in de tuin, groot of klein, langdurig of kort, goed uit te voeren. Met een maximale output van 1020 m3 per uur is deze blazer in staat elke klus snel te klaren. De verstelbare handgreep maakt het voor iedereen prettig werken. Dit snoerloze, accugeladen gereedschap produceert minder trillingen en geluid dan een benzine-alternatief.

EGO HEGGESCHAAR

Een groen paradijs creëren met de EGO PowerPlus apparatuur

EGO multitool

Lees in deze blog alles over de EGO PowerPlus Multitool. Ontworpen om verschillende taken aan te kunnen, stelt deze basismachine je in staat meerdere tuinklussen uit te voeren met één enkele set. Heb je veel gras in je tuin? Ontdek dan ook alles over de grasmaaiers in deze blog.

Bezoek de EGO PowerPlus website en ontdek hoe je met hun innovatieve apparatuur een prachtige tuin kunt creëren, ongeacht het seizoen. Maak je klaar voor een zorgeloze tuinervaring met EGO PowerPlus!

Nominatie EGO powerplus

EGO powerplus is genomineerd voor de Groene Sector Innovatie Award 2024! 👏 
Ben jij ook zo enthousiast over hun producten breng dan je stem uit! EGO komt in 2024 met de oplossing in de vorm van het PGX laadsysteem. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers die dagelijks met meer dan drie accu’s werken. Het systeem bestaat uit meerdere producten die tezamen een oplossing bieden voor de het laden van een grote hoeveelheid accu’s en daarnaast ook de optie biedt om onderweg te herladen zonder stroom uit het stopcontact.
Met het nieuwe EGO Pro-X Laadsysteem kan je meerdere (tot 96!) accu’s tegelijk opladen met 1 oplader en daarbij zelfs aangeven in welke volgorde.
Stem op EGO! Help hun winnen? 🎉 

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Liefs Jellina

Meer blogs,

Multi-Functionele Apparatuur Van EGO Powerplus

Buitenspelen op de Playbase

Onze tuin is een bloeiende oase

#EGOpower #accupower #tuinmachines

1Reactie

Geef een reactie