Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte De Cosi Vuurtafel
10952
post-template-default,single,single-post,postid-10952,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte, de Cosi Vuurtafel

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte, de Cosi Vuurtafel

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte, de Cosi Vuurtafel

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte, de Cosi Vuurtafel. Als trotse eigenaar van de Cosi vuurtafel ben ik zeer onder de indruk van zowel het comfort als de stijl die deze prachtige buitenhaard aan mijn buitenruimte toevoegt. Met de heerlijke zomeravonden, was ik op zoek om mijn buitenruimte in te richten met een mooie eyecatcher. De vuurtafel bleek de perfecte keuze te zijn om dit te bereiken. Wat is er nu leuker dan een stijlvol element zoals een vuurtafel als middelpunt van je loungeset?Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte, de Cosi Vuurtafel

Cosi

De vuurtafels van Cosi zijn stijlvol en hebben een prachtig design. Het design van deze vuurtafel, de CosiLoft 100 is een lichte en open uitstraling. Door de hoogte van de vuurtafel past hij perfect bij een gezellige loungeset of mooie bank. De glasfles kan onderin de tafel opgeborgen worden en rondom de haard is voldoende ruimte voor een hapje en een drankje.

De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde keramische houtblokken en lavastenen en lava stenen waardoor de vlammen op een realistische en charmante manier door de “brandende” houtblokken lijken te dansen. En het grote voordeel is dat we geen last hebben van rook of rondspringende vonken! Na gebruik kun je de brander afdekken met de meegeleverde afdekplaat.

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte De Cosi Vuurtafel

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte De Cosi Vuurtafel

Cosiloft

Troef

Een van de grootste troeven van deze vuurtafel is het vermogen om de sfeer van een traditioneel haardvuur te creëren zonder de nadelen van rondspringende vonken. Zo kunnen we genieten van de warmte en de gezelligheid, zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over het verplaatsen van stoelen om rook te ontwijken, of over het algemeen vonken die je kleding kunt bereiken. 

blog jellinadetmar

Onderhoud

Ook het onderhoud van de vuurtafel is minimaal. Je hoeft geen tijd te besteden aan het schoonmaken ervan ook hoef je niet brandhout bij te vullen. Het vuur kan gemakkelijk worden ontstoken en uitgeschakeld met behulp van de handige bedieningselementen, en je kunt plezier maken en samen zijn met vrienden en familie.

COSI vuurtafel

Een Prachtige Toevoeging aan je Buitenruimte, de Cosi Vuurtafel. Als trotse eigenaar van de Cosi vuurtafel ben ik zeer onder de indruk van zowel het comfort als de stijl die deze prachtige buitenhaard aan mijn buitenruimte toevoegt. Met de heerlijke zomeravonden, was ik op zoek om mijn buitenruimte in te richten met een mooie eyecatcher. De vuurtafel bleek de perfecte keuze te zijn om dit te bereiken. Wat is er nu leuker dan een stijlvol element zoals een vuurtafel als middelpunt van je loungeset?

Functionaliteit

Wat betreft de functionaliteit, ben ik onder de indruk van het gemak waarmee ik de vlammen kan aanpassen via de draaiknop. Bovendien kies ik voor een zacht knisperend vuur tijdens een romantisch diner voor twee. Daarnaast kan ik ook kiezen voor een helder en levendig vuur wanneer we een drankje drinken met vrienden. Hieruit blijkt dat de vuurtafel veelzijdigheid biedt in vlamhoogte en -intensiteit. Wat opvalt, is dat de haard eenvoudig aan te steken is door middel van een elektronische ontsteking. Verder is de Cosi vuurtafel niet heel zwaar van gewicht, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek.

Cosi Vuurtafel

Geweldige toevoeging aan het buitenleven

Kortom, de vuurtafel met de gecamoufleerde RVS-brander is een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte. Hierbij valt op dat deze ruimte verlangt naar de warmte en uitstraling van een echt houtgestookt haardvuur zonder de gebruikelijke ongemakken. Met zijn meeslepende visuele effecten en zorgeloze bediening, heeft deze vuurtafel niet alleen een blijvende indruk op mij gemaakt, maar is het nu ook het hart van gezelligheid en samenzijn in mijn tuin. Dit benadrukt hoeveel waarde het toevoegt aan mijn buitenruimte. 

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs,

Buitenspelen op de Playbase

Onze tuin is een bloeiende oase

Suppen en genieten van de natuur

Sporten in eigen tuin op de Playbase

Geen reactie's

Geef een reactie